Olen joskus aikaisemminkin muistaakseni tehnyt tämän tarinameemin, mutta kun nyt sattui olemaan sopivasti aivot (ja etenkin kädet) tyhjinä muista hommista, niin jatketaanpa tarinointia.
Haaste tuli hauskasti kahdestakin suunnasta, joten yhdistin Kaisan ja Marsun juttuja sekä lisäsin soppaan ripauksen  Rasaa, Juskaa ja Rebekkaa sekä Uhoavaa Gnutakin.
Ideanahan on tämä:
Kokoa pieni tarina ottamalla yksi virke vähintään kolmesta seuraamastasi blogista ja yksi siltä jolta sait haasteen. Lähetä haaste kaikille joilta otit lauseen paitsi hänelle jolta sait oman haasteesi.
 
Kas näin:
 
 
Tarinasta kiitos; 
 
Tekstit on suoraan linkitetty kyseiseen blogiin, jos haluat käydä vilkaisemassa, mistä jutussa oikein olikaan puhe :).
 
 
Haastan tarinankirjoittamiseen edelleen Rasan, Juskan, Rebekan sekä Uhoavan Gnun,  mutta vapaaehtoistahan tämä :)!!
Melkein iski runsaudenpula, kun monta muutakin blogistia olis voinut haastaa... mut eihän tästä romaania pitänyt tehdäkään.
 
 
 
Madame  eli siis Matami ilmoitti saaneensa Lapastelupalkintonsa TuuliS:ltä. Kuva paketista ja sen sisällöstä löytyy täältä. Matamin omat paketit ovat ties missä - onks niistä muuten kuulunut mitään sitten viime näkemän? (Kiva kun joku muukin joskus sählää :D.)
 
 
Mää sitten eilen taas huovutin, ettei tulis vieroitusoireita. Tykkäsin tuloksesta. Näyttäisinkö vai enkö vai pitäiskö pitää jo vähän salaisuuksiakin.... hmmm... enpäs näytäkään!
 
 
Pst, Käyn haastamiskierroksella kohta puoleen, nyt täytyy tarkistaa ekaluokkalaisen matikanläksyt :). Moi!