Kerrankin tiedän ihan täsmällisesti langankulutuksen. Mulla pyöri nurkissa 2 eripari kerää Poppia. Uusimmassa SK:ssa oli kiva virkattu huivi ja siihen sopi just mainiosti tuo Novitan Pop.

255290.jpg

Virkkasin täydet kaks kerää kutosen koukulla ihan se ohjeen mukaan ja huivista tuli 18 cm leveä ja 150 cm pitkä. Kivan helppo ja yksinkertaisen kaunis malli. Kuitenkin kunnon huivi, eli lämmittää myös. Mä kun olen enempi tuollaisten pitkien kaulahuivien ystävä, niin tykkään. En oikein osaa kolmiohuiveja käyttää. Paitsi sellaista vähän naftimpaa, joka vaan kiedotaan kaulan ympärille enempi lämmittämistarkoituksessa.

255291.jpg

Tuossa takana kurkistelee salomoninsolmuhuivi, jonka aloitin toissa viikolla neuletapaamisessa. Loppuilta menikin sitten salomonin saloja opettaessa ja jatkokurssi kolmion saloihin olis ollut tarpeen seuraavalla viikolla. Valitettavasti en eilenkään päässyt neuleiltaan, mut kävin kyllä yhtenä päivänä neuvomassa liikkeen omistajalle, miten se kolmio tehdään ja tädit olivat saaneet avun sitä kautta. Eiliseltä oli sopivasti virkkuukoukku tuossa näkösällä, joten virkkasin huivin aamulla valmiiksi. 50g Idenan Dream Mohairia, ja 5 koukku. Tuli semmoinen pienehkö huivi ja käytän joko itse, tai annan jollekin, jos tarvetta ilmenee jossain päin.

Sitä vaan kummastelin, että eilisestä Popin virkkauksesta ei tullut mitään vaivaa, mutta aamulla salomoninsolmuja virkatessa sain etusormeni kipeäksi, vaikken sitä tehnyt edes kovin pitkään. Mistähän johtuu..

Voi, kun olis taas kaikenlaisia keräyksiä ja kiertokirjeitä meneillään. Hetkeksi täytyy jättää kuitenkin avustukset tauolle, koska meneillä ja tekeillä on lasten koulujen joulunalustempaukset. 

 186771.jpg  203814.jpg ja 230612.jpg 

Meiltä ja Famulta lähtikin tällä viikolla paketit kahteen ensimmäiseen ja Vaakalle jo keväällä. Jospa vielä jotain ehtisi ennen joulua tekemään. Liikoja ei kuitenkaan voi luvata.

 

Laitan vielä erikseen lapaspostauksen, johon vois sitten taas ilmoittautua. Oletan, että muistakin on kiva nähdä, ketkä ovat saaneet lapasia aikaan, siksi ilmoittautuminen samaan postaukseen on minusta hyvä juttu. Toisaalta munkin on helpompi löytää ja tsekata ilmoittautumiset kun ne tulee johonkin samaan paikkaan.