Vihdoinkin täällä on aavistuksen parempia kuvatuksia tuosta pikkuneidin kesähameesta. 
Kuvassa mukana oleva toppi on vissiinkin toissakesältä ja niin hyvä malli, että noita pitäisi kipin kapin tehdä lisää. Vielähän ehtii ennen kesää!
 
2489665547_655143b57f.jpg
 
2490482972_668cbba1a5.jpg
 
Hame on siis Mandarin Petitiä, reunapitsi Modasta nro -/2008.
 
 
 
Sitten vähän paikallisasiaa ja utelua...
 
KIP*istä puheen ollen. Löytyisköhän täältä Tyrväältä kiinnostusta julkisen neuletapaamisen järjestämiseen? Se Virallinen KIP-päivähän on lauantaina 14.6.
 
Sen verran olen tehnyt vaivihkaisia tiedusteluja, että kumpikaan paikallisista lankakaupoista ei ainakaan ensi kuulemalta hyppinyt riemusta, saati ilmoittautunut moisen tapahtuman järjestäjäksi. :)
Taitokeskus puolestaan muuttaa toimipisteestä toiseen ja ko. muuttopuuhista johtuen eivät todennäköisesti (ainakaan) tällä kertaa olisi tulossa mukaan. Taitokeskus on muutenkin lauantaisin kiinni, joten sekin vähän huonontaa mahdollisuuksia siihen suuntaan. Käyn siellä Taitokeskuksessa vielä tämän viikon aikana muissa asioissa, joten voin kyllä kysäistä asiaa vielä uudelleen..
Nämä kannanotot on nyt saatu todellakin pikaisen yksittäisen gallupin perusteella. Jos kyselijöitä olisi enemmän, niin lähtisikö joku näistä edellämainituista tahoista kuitenkin mukaan, sitä en tiedä. Vai tuleeko jollekin mieleen joku muu (taho), joka voisi olla mukana järjestelyissä?
 
Mietin tässä siis, että onkohan kukaan (muu) täällä lähistöllä ylipäätään edes kiinnostunut moisesta tapahtumasta ja jos, niin se iso kysymys: missähän semmoisen voisi järjestää? 
 
 
* KIP = Knitting In Public (/Park), eli se on kansainvälinen julkineulomispäivä. (Klikkaa KIP-sivuille!)
 
Tapahtumaa on Suomessakin vietetty jo  ainakin kahtena vuonna. JOillakin paikkakunnilla jo ehkä useamminkin.
Joskus KIP-tapahtumaan on liittynyt myös hyväntekeväisyyspointti, eli on neulottu vaikkapa tilkkuja, joista kootut peitot on lahjoitettu hyväntekeväisyyteen.. Voidaan myös muuten vain kokoontua porukalla neulomaan julkiselle paikalle - mielellään tietysti paikkaan, jonka läheisyydestä sateen sattuessa löytyy myös sateensuoja.
 
 
Jokos täällä Tyrväälläkin olisi aika astua lankakaapista ulos, ainakin vähän jaloittelemaan tai piknikkiä viettämään :).