Arvasinkin, etten ehdi koneelle ennen tosi myöhäistä iltaa, joten nappasin tästä jakusta kuvan jo päivällä. Nyt on jo langanpätkätkin napsittu pois ja bolero/jakku on oikeasti nappia vaille valmis.

63854.jpg

Lieneekö sesongin suosikkibolero, ainakin Laura ja Pirre näkyvät bonganneen saman mallin, joka löytyy uusimmasta SK:sta lyhythihaisena.

Jotta hommassa olisi vähän haastettakin (hekoheko), vaihdoin langan Novitan Wooliksi, tein raglanit typerästi kappaleiden reunoihin (enkä esim. 2 s päähän reunoista) yms. omia päähänpistoja.

Mun mielestä lyhythihainen neulejakku on aika epäkäytännöllinen, joten tein saman tien siihen pitkät hihat.
Pääsiäiseen ja Spectrumiin sopii keltainen ja reunatkin muistuttaa aika lailla pääsiäishöyheniä. Tuota Tangoa siis ostin JennyF:ltä. Woolia meni 2½ kerää, koska tein pitkähihaisen ja puikot oli 3½ Addit.
 
Tuossa kuvassa luuraa muuten kaksi pupukaverusta. Joka toisessa kuvassa puput olivat mukana ja joka toisesta hyppäsivät pois, mokomia velikultia...
 
Sain tänään valmiiksi lupaamani vaakatilkutkin, joten keskeneräisten keko alkaa taas mukavasti pienentyä. Jotain kivaa pitäisikin keksiä pääsiäislomalle. (Leipoakin kyllä pitäisi, kun on kekkereitä tiedossa.)
 
Ja nyt kaivelemaan nappilaatikkoa,  saa sitten kuopus aamulla valita, mikä nappi sopii boleroonsa parhaiten.