Laskuribongaus osui ja upposi.

Kävipäs se äkkiä!
Laskurien tiet ovat tutkimattomat, joten tuli kaksi täysosumaa tällä kertaa. Onnea Ixulle ja Äiti-Puffalle!!
Molemmille lähtee siis yllärbyllär, paitsi Ixu saa omansa lauantaina henk.kohtaisesti, jos suinkin vaan pääsee neulomaan kanssamme :). Sehän olisikin vallan mukavaa. Tervetuloa - muut myös!!

Osoitetietoja varmaankin lähettelee mulle Äiti-Puffa.

Kauniit kommentit herkistivät minut jakamaan vielä kolmannenkin palkinnon :).  Pikkupikku lohdutuspaketti muiden kommentoijien kesken osui Anki/kukkuu/lle! Paketti on sentyyppinen, että tarvitsen siihen vähän mittoja :). Laitatko siis varmuuden vuoksi mailia mulle, niin tiedustelen vähän tarkemmin...

Kyllähän täällä kaikenlaisia tuttuja ja puolituttuja vilisee ....tiedänhän minä sen :). Pitäisikin varmaan miettiä hiukan tarkemmin, mitä täällä höpisee :D.

Kiitos muillekin kommenteista, sukkaohjevinkeistä, joista heti muistui mieleen monta hyvää sukkamallia. Kiitos myöskin niiiiiin ystävällisestä palautteesta!! On ihan hurjan mukavaa ja mieltälämmittävää kuulla, että tästä pahaisesta blogistai on muille(kin) iloa ja innoitusta. Minä itsekin sitä innoitusta saan monilta blogikavereilta ja kaikilta teiltä aktiivisilta kommentoijilta. KIITOS!!

 

Nyt kyllä jatkan olympianeuletta. Kaikkea muutakin kivaa tehtävää alkaa taas tursua joka suunnasta, joten täytyy pitää puikot kuumina. Voihan ideaähky!

1622262.jpg