Edit, linkki vinkkiin lopussa. 

Mahtaakohan kukaan muu olla niin pöljä kuin minä. Että alkaa neulomaan jotain, vaihtaa mielipidettä kesken kaiken ja on lopulta ihan umpisokkelossa, kun neuleella on neljä (4!) vaihtoehtoa, miksi se voisi lopulta tulla. Älkääkä pliis keksikö enää lisää ehdotuksia!

Joka tapauksessa oon tietty juuri tätä ruskeaa sesonkia varten jemmannut tuota Nora -kampalankaa vuosikaudet ja nyt oli aika tehdä siitä JOTAIN.

Neule on aloitettuna ja periaatteessa huitelee jo puolivälissä, mutta minä vaan en osaa päättää, mitä siitä tekisin. Vaihtoehtoina on huivi, bolero, hihatin ja poncho. Mitenkö muka siitä vois tulla kaikkea noita?

No, aloin tehdä huivia, mutta taka-ajatuksena kieltämättä oli sellainen kahdesta kaitaleesta kasattu pikkuponcho tai vähän niin kuin keeppi.

189476.jpg

Tarpeeksi pitkään sitä huivia tehtyäni huomasin, että jos taitan sen kahtia, saan hihan. Jospa vielä jatkan hihaa selän yli ja toiseen hihaan, saan hihattimen!

Jos siihen hihattimeen lisää vielä vähän leveämmät kaulus/reunuskaitaleet, niin sittenhän siitä tulee bolero.

189475.jpg

Toisaalta olis helpointa jatkaa samaa suoraa ilman mitään viritelmiä eli tehdä se huivi kuitenkin :). Mutta kun tuo lanka kuitenkin on vähän kutittavaa, niin se voi olla parempi jonain muuna kuin huivina.

Toisaalta en oo ihan varma, tulisko sitä hihatinta käytettyä ihmisten ilmoilla kuitenkaan. Lanka on kyllä niiiin nätin väristä, että haluaisin sen ihan oikeasti käyttöön. Joten nyt oon ihan bulassa, kun en osaa päättää, mikä siitä huihaboleronchosta tulee isona! 

Nyt saa kyllä ehdottaa tai äänestää ja ottaa kantaa, mikähän noista olis paras? Ja rehellisiä mielipiteitä kaipailen, tuleeko semmoista hihatinta oikeasti käytettyä vai onko se sittenkin vähän outo asuste (muualla kuin kotinurkissa)?

 

Viikonloppuna ei ole paljon tullut neulottua, mutta toisaalta tauko tekee varmaan joskus ihan hyvääkin.

Eilen shoppailtiin plikkojen kanssa ja tänään oltiin kyläilemässä. Blogiasioissa meni kyllä osa vierailusta ja kaiken kukkuraksi sain synttärilahjaksi lahjakortin lankakauppaan. Jihaa - ja kiitos!

Eediitt.. Jotain tämäntapaista vois tosiaan kehitellä... Kas kuinka en muistanutkaan, vaikka oon tuota mallia ennekin tiiraillut. Kivaa, kun täältä aina saa hyviä vinkkejä :). Muutkin ehdotukset on vielä mietinnässä.