Edit 10.9., poistin pupunapin.

 Mustikan pupusivulla oli tuoretta tietoa asiasta. Anu Harkki omistaa kuvan oikeudet ja on antanut luvan käyttää sitä pupuprojektin mainostamisessa. Hienoa!

Edit klo 22.20:

Puputhan ovat tunnetusti kovia lisääntymään. Niinpä meillekin syntyi tänään pikkusiskopupu. Neiti on rakennettu rakkaudella kaksinkertaisista Woolista (Mekko on neliraitaa), Floricasta (kroppa) sekä wanhoista Bambinoista (pusero ja kirjailut). Ihan tuli muistoja mieleen noita vauvaneulebambinoja penkoessa!

Pupu on edellistäkin tiiviimmin neulottu pyörönä ja ihan piti välillä miettiä, että mistäs ne langanpätkät sitten päätellään ja täytteet sullotaan... korvien välistä lopulta.)

176602.jpg

177898.jpg

 

Luulisin, että pupuneiti on kelvollinen avustustehtäviin, vaikka omapäisesti halusikin käyttää mekkoa (kuopuksen mielestä se on jopa balettipuku) ja laittaa salomoninsolmuhuivin kaulaan ja nilkkarenkaan jalkaansa. Muitakin hörhellystoiveita olisi ollut, mutta koska tulevissa työtehtävissä liiat hepenet saattaisivat olla tiellä, päädyimme vähän rajoittamaan neidin kaunistautumishaluja.

Kuvassa suu näyttää muuten hieman surumieliseltä, täytyy näköjään vähän tummemmalla langalla vielä laittaa suu paremmin näkyviin.

Laitoin nää pupukuvat tähän samaan, kun kerran samaa aihetta ovat.

* * * *

Mikä ihana postipäivä taas, Moda täynnänsä kaikenlaista ToDo-listaa pidentävää ja vielä käsittämättömän ihana arpajaisvoittopaketti. Huikeus sentään!! Jospa vielä ehtisin ne kuvaamaan, nyt kamera on täynnä uusia kuvayrityksiä sniikkereistä.

Puolukkakuva on muuten Rebekan otos :), kaunis! Aiemmin etsintäkuulutettua Violaa on jo löytynyt enemmänkin.

Ja nyt puikot heilumaan, että sais taas aloittaa uusia kivoja juttuja :). Todo-lista on jo niin pitkä, etten kohta enää löydä sen toista päätä.. enkä toistakaan..