Vaikka olen ollut niin kovin poissaoleva bloggaaja pitkin kesää, olen saanut ihania tunnustuksia:

SeijaP Heimolasta ja Ira Punaisesta Talosta ilahduttivat tällaisella plakaatilla:

813574.jpg

Linkki napin takana kertoo taustan Rokkaavalle Bloggaajamerkille. Olen kovin otettu, tällainen tunnustus mukavilta blogikavereita ja neulojakollegoilta tuntuu jotenkin aivan ihanalta! (niiskh)

Mullakin on mielessä monen monta rokkaavaa blogia/bloggaajaa, joten taidan miettiä hetkosen rauhassa ja jaan tämän ilahduttavan merkin sitten mielelläni eteenpäin.

 Kaisa puolestaan sai minutkin melkein Kerälle ilosta tällä tunnustuksella:

813603.jpg

Rokkavaan Blogimerkkiin törmäsinkin jonain päivänä, mutta tämä NMA-tunnustus on hieman oudompi, joten taidan lukea ohjeet ja kriteerit ensin oikein hyvin ja tutustua tähän systeemiin vielä tarkemmin. Sitten sekin lähtee kiertämään.

Kiitos!

 

Öhöm, toisenlaisia tunnustuksia tulee tässä.

813629.jpg

Vaikkei pitänyt (juurihan viime postauksessa vannotin!), niin sorruin kuitenkin aloittamaan uutta. Ihan salakavalasti takavasemmalta iski kimppuun hillitön ja täysin vastustamaton sukankutomisvietti. Piti oikein tarkistaa blogimerkinnöistä, ja totta se on. Viimeksi olen kutonut sukkia tammikuussa!!! Ihan totta. En tosiaankaan muistanut, miten mukavaa, ihanaa, rakasta ja nautinnollista puuhaa se voikaan olla. Vaikka upouusi 2½-millinen bambupuikko katkesi kun olin tehnyt resoria sentin verran, niin ihan pakko oli jatkaa katkenneellakin puikolla. Onneksi sain kuitenkin jo eilen uuden puikon tilalle.

Fabel (Sandnesgarn) on ihanaa lankaa, neuloutuu kuin itsestään. Raitoja oli aluksi aivan hypnoottista odotella. Kantapäätä tehdessä aloin jo pohtia, miksi taas menin sortumaan kirjavan kukertavaan sukkalankaan, sillä tekele alkoi uhkaavasti näyttää aika rumalta. Kun kantapää tuli valmiiksi, näky tasapainoittui selvästi. Tähän lankaan voi varmasti jäädä koukkuun.

Nyt pitäisi vielä tehdä muutamia tuliaispannulappuja tai ehkä sipulipussi ja sitten mulla onkin jokunen suunnitelma parin Fufon pään menoksi. Neulomisen ihanuus ja kotoisuus alkaa ihan selvästi taas löytyä! Vaan mistä aika?

Otetaanko kuitenkin vielä loppukiri Fufoilussa?!

 

P.s. Kunhan löydän linkin tuohon NMAwardiin, tai muita puuttuvia linkkejä, niin hipsin niitä taas lisäilemään. Saas muuten nähdä, jatkuuko tämä hässäkkä tosiaankin vielä koulujen alettua, vai rauhoittuuko elämä edes hiukkasen?

Edellisen postauksen neuleesta voi tulla pusero kuopukselle, mutta voi siitä tulla jotain muutakin. Asia ei ole ihan vielä auennut mulle.. :)