*Lisätty päivämäärä sekä sivupalkkiin linkki*
 
Paikka, aika ja kaksi osallistujaa!
Sehän on jo melkoinen paikallistapahtuma, kuten Silmukattikin asiasta postitellessamme totesi!
 
 
Olen alustavasti varannut meille Tyrvään seudun kaapista ulos koikkelehtiville neulojille mahdollisuuden kokoontua viettämään kansainvälistä KIP-päivää.
 
Kokoontumispaikka on kesäkuun alussa avattava ohjelmallinen Kesäkahvila Vanha Mummula. Tilaisuuden ajankohta varmistuu myöhemmin, mutta alustavasti on jo sovittu klo 12 - 14. * Päivämääränä siis kansainvälinen KIP-päivä 14.6. 2008.*
 
Kahvilaan on tulossa myös lounasmahdollisuus ja paikalla saattaa olla muutakin äksöniä, mutta eihän se varmaankaan meitä haittaa?!
Kahvila on siis aukeamassa ensi kuun alussa ja se löytyy varsin kätevästi Herra Hakkaraisen talon välittömästä läheisyydestä, tarkemmin sanoen Marttilankatu 12:sta ja rakennus on helposti tunnistettavissa päädyssä sijaitsevasta tornista :).
 
Jos vaikka katsot tätä (klik) kuvaa, niin vasemmanpuolimmainen rakennus on Hra Hakkaraisen talo , oikeanpuolimmainen se ent. kirppari, joka tällä hetkellä on tyhjillään. Kahvilaan voi kävellä  portista, joka näkyy rakennusten välissä, juuri tuossa unissakävelevän Hra Hakkaraisen takana!
Voit siis esimerkiksi jättää jälkikasvun ja muut ei-neulovat perheenjäsenet tahi kuskit tutustumaan Herra H:hon siksi aikaa kun tulet seuraksemme neulomaan. Toki seuralaisetkin mahtuvat mukaan.
(Tässä linkki Hakkaraistalon sivuille ajo-ohjeineen ja aukioloaikoineen, ihan vain varmuuden vuoksi.)
 
 
Tämä ei ole vielä aivan tyystin virallinen kutsu, kun Kahvilaa vasta perustetaan. Ainakin tulevan kahvilan nimen virallinen muoto, kellonajat ja muut yksityiskohdat pitää vielä tarkistaa (ennen virallista KIP-sivulle ilmoittamaista myöskin). 
Voit kuitenkin merkitä päivämäärän ja tuon alustavan kellonajankin kalenteriin ja aloittaa sitten saman tien vaikkapa sopivan KIP-käsityön valitsemisen ym. järjestelyt.
Kahvila tulee todennäköisesti olemaan auki klo 12-16, joten sen perusteella ajattelin kokoontumisemme ajankohdaksi klo 12-14. Toki paikalle voi jäädä pidemmäksikin aikaa neuloskelemaan, jos siltä tuntuu.
 
Minulle ja Silmukatille varmaan myös voi ilmoittautua halutessan, toki paikalle voi lampsia ihan ilmoittamattakin.
Jos jollakulla on jotain ideoita KIPpailun tiimoilta, niin hihkaiskaapa nyt rohkeasti!
 
Mulle voi laittaa myös s-postia, jos ei halua täällä julkisesti ilmoittautua tai jos on jotain kysyttävää tai ehdotettavaa. (helminalle_4 ät hotmail piste com)
 
Käytännössä tilaisuus on varmaan hyvinkin rupattelu-, kahvittelu- ja neulomispainotteinen, mutta jos joku jotain isompaa äksöniä haluaa toteutettavan, niin siitä vaan ideoimaan :).
 
 
*Nyt pitää vihdoin parkkeerata edes hetkiseksi sohvannurkkaan hihojen keskelle, että tulis edes aloitettua neulominen tänään. Takintekele on jo niin suuri, ettei sitä viitsi enää mihinkään muualle roudata. Tulis jo valmiiksi!