Edelleen, koko viikonlopunkin ajan saa ilmoitella valmistuneita lapasia ja saa niitä vielä viikonlopun aikana tehdäkin. Kyllä se parittoman sormikkaan pari kantsii nyt tehdä saman tein alta pois, ihan taatusti. Ja sisulla ne peukut ja viimeiset langanpäättelyt - talvi tulee kuitenkin takaisin!! On sitten mukavaa laittaa lämpöiset tumput käteen, kun on ne omin käsin neulonut! Kaikenlainen tuunailu tai vaikkapa lapasten kierrätys perheenjäseneltä toiselle on myöskin erittäin kannatettavaa!

Laittakaa mielellään ilmoitukset tuoreimpiin postauksiin, siten mun on helpompi tsekata uudet kommentit.

Ilmoittakaa myös, jos jonkun kohdalla laskut on ihan sekaisin tai tietoja puuttuu. Luultavasti mun kirjanpito ei todellakaan täysin täsmää, äskenkin olin aika hyvässä vauhdissa laittamassa lapasia listalle, sitten puhelin soi ja puhelun jälkeen olikin aika miettiminen, mihin jäinkään.

Huomautelkaa siis ihan rohkesti, jos/kun huomaatte puutteita tms. Tarkoituksella en ole ketään listalta tiputellut. Joitakin lapasia olen myös itse bongannut blogeista, mutta niitä en ole yleensä itse listaan lisännyt, koska  ajattelin, että kenties joku haluaakin ilmoittaa vasta lopullisen saldon :). Kommentteja on myös ihan oikeasti kadonnut taivaan tuuliin muidenkin blogeista, joten olkaa vielä kärsivällisiä ja ilmoittakaa uudestaan, jos ilmoitettuja lapasia ei ole listaan ilmestynyt!! Kiitos kaikille osallistujille, tehän tästä hauskan tempauksen olette tehneet!!!

 

Omat deadline-neuleet on aika hyvässä vaiheessa, jopa pikkasen etuajassa, mutta nyt häivyn takaisin niiden kimppuun, että tulis jo kohta valmistakin. Eikä nyt sotketa niitä tänne lapasten sekaan, joten tässä vielä maistiaisia lapassadosta:  264407.jpg

sekä sitä aika komeata listaa:  250352.jpg

 

Arvonta-asioihin palaillaan viikonlopun jälkeen, kunhan saldot alkaa olla selvillä.

. 280004.jpg

Sitten vielä kaikille oikein mukavaa alkavaa joulukuuta, jokos on kalenterit viritettynä ja ne joululahjaneuleet vaiheessa...