Olinpa vähällä unohtaa.
 
 
Lapaskuussa marraskuussa neuloin pitkään ja hartaasti kirjoneulelapasia esikoiselle. Vilauttelin näitä täälläkin jo lapaskuun aikana, mutta koska tulivat synttärilahjaksi, en näyttänyt valmiina.
 
Pitkistä raidallisista villasukista jäänyt Novitan Nalle sai seurakseen Ilun Handulankaa.
 
 
 
Lilac Mittens by Heather Desserud
 
Langat: Novita Nalle ja Ilun Handu Handdyed yht. 63 g
Puikot: 2.75 mm
Neulottu: 4.-24.11. 2010
Värit saajan toivomuksen mukaan sininen ja violetti.
 
Neulominen oli hidasta, koska kaaviota piti seurata joka rivillä. Kuviohan ei ole symmetrinen ja sekin piti vielä mielessä kääntää peilikuvaksi toisella kerralla.
Neulominen oli silti tosi kivaa. Joskus on hauska leikkiä kärsivällistä, tehdä jotain ihan vaan kaikessa rauhassa. Niin epätyypillistä kuin se mulle onkin :D.
 
 
 
 
Kuvissa lapanen vähän krinnaa, kun se on mun omaan käteeni hiukan nafti.
 
 
Esikoinen käyttää erittäin ahkerasti neulottuja tumppujaan, näitä ja muita. Ohuet kirjoneuletumput ovat kuulemma tosi kotoiset toisten lapasten alla - kovimmilla pakkasilla myös erittäin tarpeelliset. Neiti nimittäin pyöräilee reippaasti sekä koulu- että harrastusmatkansa ympäri vuoden.
 
 
 -  -  -
 
Sitten palataan taas tähän vuoteen.
 
 
 
Viimeisimmäksi on valmistunut kaikenlaista pientä, vauvannuttu, sukat, huivi ja pipoja. Tammikuun raportissa niistä lisää. Taitaapa sittenkin olla viisainta tehdä kuukausiraportit kiltisti tänne blogiin. Jätin ne viime vuonna tekemättä ja  vanhaa tietokonetta siivoillessani onnistuin tietysti hävittämään kaikki muistiinpanoni. Ne siis, jotka eivät ole blogissa tallessa. Siitäs sain..
 
 
Pitkät polvisukat, koko 40
Novita Nalle l.valk., Teetee Pallas kirjava yht. 163 g
Puikot 2,5 ja 3 mm
Mulle mittojen mukaan
68 s./60 s.
 
Pallas oli Silmu & Solmun 1-vuotissynttäritarjouslankaa ja mulle ennestään aivan tuntematonta. Se on Nallen vahvuista, joten pääsi testiin sukkalankana.
 
 
Helmikuussa voisin sen verran sympatiseerata Lankahamstereita, että neuloisin minäkin vähän aikaa vain omista varastoista. Mieli kyllä tekisi kokeilla kevään uusia sateenkaarilankojakin.. vaan saahan niitä toki myöhemminkin.
 
Siivosin lankakomeroitani ja löysin sieltä riittämiin materiaalia ties moneenko projektiin. Vaan miksi varastoista ei oikein koskaan löydy juuri sitä lankavahvuutta tai ainakaan juuri sitä väriä, jota tarvitsisi?
 
Nyt minä haluaisinkin puikoille tiskirättien, lankatestikaulurin, vauvannuttujen, sukkien ja miekkosen valtavan ison villatakin seuraksi hameen. Ihan vain minulle itselleni!