Nyt en enää tiedä, itkisinkö vai nauraisinko. Äsken kommentoin (yritin ainakin) Katiijan blogiin. Lataaminen kesti ja kesti, ja kun lopulta kuvaruutu valkeni, se Katiijan postaus oli ilmestynyt tähän mun blogiin. Arvatkaa, säikähdinkö?! Nyt sitä ei kyl enää näy missään.. Kauheeta haamuilua!

Joka tapauksessa heti kun vuodatus taas alkaa toimia ihan oikeasti, laitan lapastelulistoja ajan tasalle. Nyt sieltä puuttuu muutamia uusimpia. 

Käykää lukemassa tuolta aiemmasta postauksesta ohje, miten Flickrin lapaskuugalleriaan pääsee kirjautumaan. Mukana on jo ainakin 24 jäsentä ja kuviakin muistaakseni nelisenkymmnetä. Kaikki kuvat eivät näy julkisesti, mutta kirjautuessaan ja liittyessään lapaskuuhun pääsee sekä latailemaan omia kuvia että katsomaan kaikkien muiden kuvat. Voi toki kirjautua pelkästään katselemaankin, jos ei heti uskalla kuvia lisäillä. 

EDIT, HUOM! Lapaskuun listaus jatkuu täällä edelleen, eli kenenkään ei tarvitse flickriin liittyä, ellei halua! Laitoin linkin vinkiksi, jos joltakin on mennyt ohi silmien tuo aikaisempi ohjeistus.

Pahoittelen myöskin sitä, etten nyt pääse lisäämään uusia ilmoittautuneita tai valmistuneita lapasia listalle.

Sain eilen (messutuliais-) hahtuvaiset tumput valmiiksi. Jäivät pesun jälkeen vähän reiluiksi tuolle esikoiselle. Saa nyt nähdä, laitanko uusintakutistukseen vai otanko itselleni ja teen neidille uudet.

267875.jpg

Ja ne mitat... laitan joskus..

267878.jpg

Tässä kuvassa vasemmalla näkyy muuten mun ikioma Chibi vai mikä se neularasia nyt onkaan nimeltään. Eli vanha lasinen maustepurkki, johon menee parsinneulat, silmukkamerkit ja hakaneulat yms. Löytyy yleensä helposti kassin pohjalta, kun kilisee niin iloisesti. Oikeanpuolimmainen on sellainen matkapuikko/koukkurasia. Kätsy, vaikkei olekaan kovin tilava.

(Saas nähdä, kenen blogiin tää postaus nyt lentää.. Ota koppi! :D) -  Jep, meemu onnistui nappamaan :D...