Laitan tähän pari kuvaa Kristalle, joka kyseli villaneuloja. Poistan varmaan kuvat myöhemmin, kun ne on tuommoisia pikaotoksia.

Kävin tänään lankakaupassa, vaihdoin pari "turhaan" ostamaani lankakerää Fannyyn ja Brillaan ja koska vieläkin jäi vähän ylimääräistä, niin tongin sitten "jotain muuta kivaa" sieltä tarvikehyllystä. Nämä ostin:

80213.jpg

80214.jpg

Ei tullut nyt mitään mittakaavaksi, mutta tavallisen parsinneulan mittaisia nuo suunnilleen ovat. Näitä siis meidän kotikaupungin käsityöliikkeessä ja hinta suunnilleen se, mitä heijastinnauha + postikulut. Vaihtokauppa kävis kyllä :).

Vielä vimppa kuva ihan vaan siksi, että vilautan, mitä oon tehnyt ja mihin tarviin sitä Funnya. Tarkoitus oli kuvata omistajan päällä, mut olin kauppa- ja kuskausreissulla illalla ja sieltä palatessa pienin oli jo ihan finaalissa. Huomiseen siis.

Edit nappasi tästä sen hämäräperäisen kuvan pois 11.5. Valmis bolero seuraavassa postauksessa!

 

Blogimies (kun muilla on blogivauvoja, -kissoja ja -koiria, niin kai mulla on sit Blogimies) oli tänään tähystettävänä ja mun päivä meni kaikkia perheenjäseniä ees taas kuskatessa - ja vähän jännittäessäkin. Oli tietysti melkein kaikki mahdolliset ylimääräiset jutut, oikojat ja treenit ja poikkeukselliset koulupäivät yms. osuneet tälle yhdelle ja samalle päivälle.

Nyt sanon moi ja meen ottamaan vähän lukua. *Huoh, mikä päivä*