Kyllä oli mukava tulla perhekerhosta kotiin, kun postiloodassa odotti peräti kaksi (2!) neuleaiheista postitusta.

Ensinnäkin kiitokset Zeskalle kauniista silmukkamerkeistä.

Ihastelin taannoin Zeskan blogissa hänen tekemiään turkoosinvärisiä silmukkamerkkejä. Viikonloppuna niitä oli ilmestynyt lisää ja jo tänään postilaatikossani kimalteli sarja kaunokaisia ihastuttavan kortin kera. Kyllä nyt kelpaa kilkutella!

63192.jpg

JennyF tyhjensi viime viikolla lankavarastoaan, tilasin häneltä muutaman kerän ja sekin paketti tuli tänään. Sattumalta(ko?) aloitin viikonloppuna neuleen, johon luulen sopivan yhden Jennyn langoista aivan nappiinsa. Saa nähdä illalla, kun ja jos sitä pääsen kokoilemaan ja kokeilemaan. (Tiny Tots -langoista tuli jo melkein riitakin, kun ainakin kaksi perheenjäsentä ilmoitti haluavansa niistä kesäpaidan.)

Virkkailin eilettäin kuopukselle tossukassin, se on tuo pinkki. Laitetaan siihen vielä joku koristekin. Ja pupukin sai oman minimaalisen kassinsa. Saa nähdä häviääkö se pesukoneen uumeniin, kun on niin piskuinen.

Eilisessä kuvassa oli siis leskenlehtihuivia, joka kyllä päätynee lopulta nukenpeitoksi. Pitkällisten pähkäilyjenkin jälkeen lanka ja puikkovalinta menivät metsään. Kuten Päivi tuolla kommenteissa totesi, nukenvaatteina menee vallan hyvin moni päänsärkyä aiheuttava hukkalankahankinta. Samoin onnettomat kokeilut tai muut mallitikut palvelevat vallan mainiosti nukkekodin asusteina tai sisusteina. Nähty on ja moni muukin lienee kokeillut. Olenkin ajatellut, että kun omat lapset kasvavat, teen joskus jonnekin neuvolan odotushuoneeseen tahi kerhotiloihin kasan nukenvaatteita

Taas pitää palailla lisäämään nuo linkit myöhemmin - heip!

 

Edit, noniin lisäilin linksuja tekstiin.

Ja jatkan vielä vähäsen (jos meteli takavasemmalla ei kauheasti lisäänny). Onkohan kukaan muuten tutkinut, paljonko bruttokansantuote (tai joku mikälie) on vilkastunut ja paljonko postilaitos mahtaa nykyään tuottaa voittoa ihan neulojien ansiosta. Sen verran vilkkaasti tuota lankapostia ja muutakin oheistarviketta vaihtaa nykyään omistajaa.) Felted Mommykin oli jo saanut kaipaamansa 3sen sukkapuikon.

Samaisesta blogista löytyy muuten kiva pupun ohje myös, jos haluaa tehdä vaihteeksi vähän suuremmankin  pääsiäisjussin *vink*.. olis mun ToDo-listalla, kun joku vaan ehtis tehdä jossain välissä.