Ensin ryytyy, sitten hyytyy, mikä se on?

99641.jpg

Vastaus on saunasukka, nuo siniset kaverukset tuossa oikealla.

Mun sukkaprojektihan se siinä, eilen pääsin vihdoin tosissaan tekemään pelkästään noita sukkia. Tehtävä tuntui kyllä lähes mahdottomalta (kun tota oikeetakin elämää tässä elellään), mutta sain kuitenkin sukat siihen vaiheeseen, että toisessa on valmiina 3½ / 5 lehtiparia ja toisessa 4½ / 5. Tälle päivälle jäi siis ihan sopiva viimeistelyhomma, mutta kun en ookaan tyytyväinen.

En edes tiedä, miksi. Ideana oli tehdä eräälle henkilölle lempiväriset sukat kiitokseksi, sopivasti vielä 50340.jpg väriset. Mutta nää ei oo hyvät, joku mättää. Ehkä tyyli, sittenkin liikaa pitsihörvellystä tai jotain.

Malli on siis oikein hyvä, se ei vaan nyt natsaa kyseiselle henkilölle.

Näytän tän kuvan ihan siksi, että multa tietysti meni into koko sukkiin, mutta jos niitä ei ala kuulua, kyselkää parin viikon sisällä, että mihinkäs ne siniset saunasukat on jemmattu. Pakkohan ne on tehdä loppuun, mutta nyt taas painaa päälle muut jutut.

KIPissä tehdään vauvanpeittoja, joten keskityn nyt niihin sitten pari päivää ja otan sitten toivottavasti uuden spurtin noiden saunasukkien kanssa.

Onkos muuten puikot terotettu ja kiillotettu, langat trimmattu ja näpit voideltu huomiseksi?

Kuinka moni muuten aikoo neuloa 73234.jpg, yhdessä tai yksikseen?

Mä  (ilmeisesti Team Juniorkin on edustettuna) käväisen ensin "paikallisessa" KIPpaamassa ja jatkan sitten julkisneulontaa lentopallopiireissä.

 

Valmiita maskotteja voi ihastella edelleen, linkit blogeihin löytyvät täältä: 94158.jpg