Huomenna siis alkaa kesäkuu ja samalla keskeneräisten töiden viimeistelytalkoot.

70969.jpg

Pelonsekaisin tai enemmänkin huokaustentäyteisin tuntein odotan tulevaa, sillä tällä hetkellä tuntuu, että kaikki uudemmatkin työt jää kesken. Viime vuonna sain muutamankin ufon viimeisteltyä, joitakin on sittemmin myös purettu pois, mutta niinpä niin; jäljellä on ne kaikkein vaikeimmae ja ikävimmät tapaukset. Täällä on mun viimevuotisen projektin loppulista, mutta katson vielä jossain välissä, onko kuvia  jossain helposti löydettävissä.

Mukaan mahtuu vielä fufoilijoita ja nyt olisi kyllä tarpeen joku oikein innostava selviytymistarina vaikka viime vuodelta! Joku onnellinen sai viime vuonna KAIKKI ufonsa valmiiksi, siinäpä sitä olisikin tavoitetta!

Muistakaa sähköpostiosoite mukaan ilmoittautumiseen, muuten ei blogikutsua voi lähettää!

 - Tennesseen virkkaus jatkuu.

Ediittiä.

Ainiin. Mä oon kyllä ihan pihalla Spectrumin seuraavasta värikolmikosta. Musta, punainen ja metallivärit? Jotenkin tosi outo värimaailma (mulle) tähän aikaan vuodesta ja etenkin nyt, kun keltaista, vihreää ja pinkkiä on moneen suuntaan aloitettuna ja keskeneräisinä.

445285.jpg Yhdessä neulovien tempaus jäi multa ihan torsoksi, ainakin tähän mennessä. Muutamasta aloituksesta huolimatta ainut, mitä sain aikaan sillä rintamalla, on ananaspitsimekosta ideoitu pusero 4-vuotiaalle. Siitähän tulee joskus, jos tulee, se 152-senttinen toppi. Tai jotain.