(Edit, laitan tähän alkuun linkin, kun näin kerta kaikkiaan: hauskan idean ja sen toteutuksen ja vieläpä ohjeenkin kaupan päälle. Käykääs kurkistamassa!)
 
 
Ja välitöiden välitöitä. Kun ei oikein mitään saa aikaiseksi, niin sitten pitää näköjään värkätä näitä välitöitä. Koko heinäkuu on tainnutkin olla yksiä välitöiden välitöiden välitöitä.
No ei se haittaa, on näillekin aina käyttöä löytynyt ja kun ei oo mitään isompaa nyt mielessä, niin mitäpä sitä väkisin vääntämään. (Eikä nyt muistuteta niistä kahdesta keskeneräisestä topista, jotka venyy olkkarin pöydän alla.)
 
 
Patalappu
Vihreä lehti oli kokeilu, kun löysin mallin jostain -88 Käsityökerholehdestä.
Muistiin merkitään: paksumpaa lankaa ja/tai pienempi koukku, jos patalappu on tarkoitettu käyttöön. Yksinkertainen Suvi ja 3½ koukku teki liian lötterön. Mut se olikin vaan kokeilu :).
 
133379.jpg
 
Toinen patalappu.
Alunperin lippis, mutta mua vaivaa nykyään joku myssykirous. Oon jo aloittanut ties kuinka monta lakkia tuolle meidän esikoiselle. Viimeksi kävi sama juttu ja nyt se tapahtui taas. Lakki on kiva, mutta 3-vuotiaan kokoinen.
 
 
133381.jpg
Malli on uusimmassa Modassa nro 21 ja tykkään tuosta kavennuskuviosta tosi paljon, siinä on pieni jippo. Ei kyllä näy kuvassa, siinähän näkyy vaan rypyt ja rutut.
Saa nyt nähdä, tehdäänkö lätsään vielä lippa vai jätetäänkö tää baskeriksi. Vai laitetaanko pannulapuks..
 
Esikoisen lippis on siis edelleen tekemättä, joten mun pitää alkaa soveltamaan ohjetta. Joo, sepä kuulostaa ufommalta kuin mikään.
 
Mutta patalappuja oon ajatellut virkata enemmänkin.
 
Ainiin, tarvisin vähän apua ja ideoita!
Tein itelleni kesätopin, johon tuli leveähköt olkaimet sileää neuletta. Millä mä nyt saan ne reunat näteiksi, ettei ne rullais?
Rapuvirkkaus ei auttanut (rullaa vielä pahemmin) ja tavallisesta kiinteiden silmukoiden virkkauksesta meinaa tulla vähän tönkkö.
Kohta sitä reunaa ei saa millään enää nätiksi, kun on tullut purettua pariinkin otteeseen. Uuuh....uuufff.......
 
Taidan painua pohdiskelemaan asiaa torille muksujen kanssa, jos vaikka jätskinsyönti auttais :).