Muiden neuletöiden jalkoihin jääneet sniikkerit pääsi vihdoin puikoilta - ja oikeasti jalkoihin :).

1003637.jpg

Suomi-sniikkerit koko n. 40
puikot: 3 mm pyörö
lanka: vuosikertaseiskaveikkoja 70 g
ohje: oma, (täällä)

Tein näitä kahdelta jämälankakerältä (siis kerien molemmista päistä meni lankaa molempiin sukkiin) yhdellä pyöröllä yhtä aikaa ja jotenkin se lankasekamelskasotku oli olevinaan niin hankala, että kaikki muut työt kurvasi oikealta ja vasemmalta ohi. Lopulta eilen oli juuri sopivasti aikaa damaskien tikuttamisen lomassa, niinpä päätin tehdä sniikkerit valmiiksi. Onhan se nyt vähän hassua, jos omia pikasniikkereitään tekee monta viikkoa :).

Vanhat sniikkerit alkaa oikeasti olla aika reppanat, joten tarvettakin näille on jo. Eilen sain siis sniikkerit vaiheeseen Kokoa ja koristele. Siinä sinivalkoisia sniikkereitä kursiessani kuuntelin samalla uutisia ja arvatkaapas vaan, miksi oli ihan pakko kirjailla näihin vähän punaistakin "muistoksi" :)?!

1003636.jpg

Brumm-brummm...

Ohje toimii siis edelleen vallan mainiosti ja mukavaa, kun niin moni muukin on sitä rohjennut testata :)!

 841653.jpg

Pikkuvarpaita lämmittävien sukkien pitäisi muuten olla perillä tämän viikon keskiviikkona, joten jos niitä sukkia nyt sattuu olemaan valmiina, kiiruusti postittamaan. Varsinkin pienimpiä kokoja kaivataan vielä lisää, niitähän ehtii vaikka vielä neuloakin, jos ei muuta kiireellistä ole puikoilla. Onneksi olin kerrankin ajoissa ja laitoin omani postin jo pari viikkoa sitten. Toivottavasti ne hyvin lämmittävät jonkun pienokaisen jalkoja tässä kovassa maailmassa.