Olen täällä virkkaillut ja neuloskellut kaikenlaisia pikkujuttuja. Osittain tilpehöörit tulevat tarpeeseen ja osittain olen tehnyt niitä ihan langantuhoamisen ilosta :).

Valmistui päivänä eräänä yksi virkattu huivi, mukaillen Happy Hookerin yhdenkeränhuivin ohjetta. Vanhaa valkoista, vyötteensä kadottanutta Mohairlankaa oli jäänyt jostain muista töistä 1,05 kerällistä. Se yksi meni,  0,05 jäi jäljelle. 

961479.jpg

Peittotilkkuja olen nyt neulonut vanhoista vauvalanganpätkistä, kaksinkertaisena tulee sellaista hauskaa meleerattua jälkeä. Tämänkin mohairlangan loppu päätynee tilkunraidaksi jonain kauniina päivänä.

 

Huomenna me mennään pikkusiskolle kylään ja tuparituliaispaketin oheen virkkasin kaksi puuvillaista patalappua. Jos muuten joku osaa suositella Novitan Suvia vastaavaa patalappulankaa, niin kiitos, otetaan vinkit vastaan kaikin mokomin. Toisen patalapun virkkasin tuosta Lyricin langasta, mutta aika löperö ja ohukainen patalappu siitä tuli. Eihän sentään ole ihan samantekevää, mistä langasta noita lappuja virkkailee. Suvi on parasta, jämäkkää ja tiivistä, mutta sitähän ei nyt enää saa ainakaan meiltäpäin.

961481.jpg

 

Jotain muitakin pieniä on ollut tekeillä, mutta eipä taida tällä kertaa olla muita valmistuneita. Paitsi niitä peittopaloja.

Perjantaina oli muuten ihan paras shoppailupäivä! Laittelin kotona sämpyläpellillisiä uuniin ja tein samalla kauppoja Lankatalossa :). Henkilökohtaisena agenttina toimi ystävällisesti Famu, joka suoran puhelinyhteyden välityksellä valikoi mulle sievoisen pinon lankoja sieltä hyllystä. On niin hauskaa nyt odotella lankoja kotiutuviksi!! Yritin kyllä pitää jonkun tolkun ostoksissa - vähän vain sukkalankaa ja ihan hitusen hahtuvaa... Kai maar te sen arvaatte :)!

 

Buttony on kuulkaas edelleen kuvaamatta, siis ne ns. paremmat kuvat. Ei me olla vaan ehditty. Nolonolonolo olo. Kiitos kuitenkin ihan hurrrjan paljon kaikista buttony-kehuista. Se on ihan lempparineule nyt! Ajatelkaas, kuinka hilkulla oli, etten purkanut koko hökötystä hihaneuroosin takia?!

Mulla oli mukamas ihan kamalan paljon asiaa tänne iltapäivällä ja silloin olisikin ollut oiva hetki nettijuttelulle. Netti meni poikki silloin - ja nyt pätkii muuten vaan. Taidan siis ottaa sukankutimen kauniiseen käteen ja mennä vähän kilkari-kalkati latailemaan akkuja :).

Pikkutöitä on siis tekeillä yhäti, mutta jostain omituisesta syystä mun alkoi taas tehdä mieli uutta, oikein paksua villatakkia.

Mukavaa lavvantaiehtoon jatkoa ja viikonlopun kans!!