Täten juhlallisesti ilmoitetaan, että viimeisin maaliskuun Spectrumtyö valmistui.

Kaiken kukkuraksi se on ex-UFO. Hahaa, sainpas sen tehtyä. Kasatessa oli osa kappaleista vielä vähän kosteina, kun otin ne kesken kaiken pois pingotuksesta. En vaan olis kestänyt enää sen jäämistä huomiseen.

Sattuneista syistä ei nyt tuu kuvia, kun kamera meni jo nukkumaan. Huomiseen siis..

Edit 1.4.: No nyt se kuva tulee:

Tämä on siis viime keväänä Ibiza-langasta aloitettu pusero. Metsästin ohjetta kauan ja aloinkin innolla tehdä sitä. Sitten tuli jotenkin uskonpuute, kun se näytti niin kovin pieneltä. Remontin (siis sen kammottavan rakennuspölypilven) takia kaikki käsityöt jäi viime kesäksi tauolle eikä tämän jatkaminen todellakaan yhtään innostanut syksyllä.

 Spectrumin hengessä ajattelin tai lupasin myöskin viimeistellä jonkin kaappitekeleen joka kuukausi. Cottonellapuseron vastoinkäymisten (ja sen valkoisen vastaavuuslangan - kiitos Juuli!) takia muistin yhtäkkiä pussillisen Ibiza-alelankoja. Koska Bambutoppi koki jonkinlaisen ihmekasvamisen pingotuksen jälkeen, se antoi uskoa myös tämän puseron koon riittävyyteen, joten tartuin ihan uudella innolla kuopuksen kesäpuseroon. Nyt se on sitten valmis!

Suoraan sanottuna luulin, että tämä työ menee purkuun eikä valmistu ikinä, mutta toisin kävi. Suuri osuus loppuunsaattamiselle on n e u l e b l o g e i l l a. Täältä sain ideoita ja Spectrum puolestaan potki ainakin yhden keskeneräisen työn valmiiksi asti.

58223.jpg

Peruspusero, johon varmaan ommellaan joku kuva neidin valinnan mukaisesti.  Ja hinta huikeat  3-4 x 0,90 centtiä :).

Psst ja hysssch; Jos olisit neuloja ja saisit toivoa jotain kivaa lahjaksi, niin haluaisitko ennemmin eebenpuiset vai ruusupuiset sukkapuikot?