Välillä mietin, kannattaako neulelehtiä oikeastaan ollenkaan tilata kotiin. Suurin osa käyttämistäni ohjeista näyttää nykyään löytyvän joko netistä tai omasta päästä.  Tai sitten ne ovat jotain siltä väliltä :).

Tällä kertaa ohje kuitenkin löytyi Novitan uusimmasta lehdestä. Teki mieli neuloa jotain pientä ja nopeaa. Pyöriöösin vallassa olikin oikein mukava tikutella sopivasti vaihtelevaa liinan pitsikuviota. Reunuksen virkkaukseen, purkamiseen ja uudelleen virkkaamiseen meni sitten vielä toinen tovi. Ihan täysin tyytyväinen en ole tuohon virkattuun reunaan, se kun on vähän paksu muuhun liinaan verrattuna ja jotenkin krouvi tyyliltään. Vaihdoin koukunkin pienempään, mutta silti.. Jos näitä tekisi lisää, niin reunusta tykkäisin vähän muokata - mitenkähän tuon mahtaisi saada vähän nätimmäksi?

 

Olipa muuten hassua virkata 1,5 millin koukulla, kun viime aikoina olen muutoin neulonut 6 mm puikoilla. Käsialaa sai tosiaan vähän haeskella :). Kiva pikkuliina tästä kuitenkin syntyi. Ties vaikka lahjaksi jollekin..

 

2949282151_30a61ec3e9.jpg

 

Orapihlaja-liina, Novita Kotiväki n. 35 g, ohje Novita Talvi 2008, nro 56. Puikot 2,5 mm + koukku 1,5 mm  (14.-15.10.) Kuvista tuppasi tulemaan jotensakin psykedeelisiä.     Riikkis on huomioinut blogiani tunnustuksilla, kiitos suuri ja kaunis sinulle!! Huomenna onkin tiedossa junioripalloilua sekä kuppilaneulontaa. Kivaa viikonloppua kaikille :)!

P.s. Kuinka mä nyt meinasinkaan unohtaa. Tänään tuli  klubipaketti sukkalankaklubista. Nam! Oikein jotain ihanata.