Virkkaaja pulassa!

Bäle kaipailee virkattuun liinaansa kultaista lankaa, tässä linkki sivulle, niin näet, minkälaisesta työstä ja langasta on kyse. Löytyykö kyseistä lankaa keneltäkään?

 

201752.jpg 

Virkkauksesta puheen ollen, oletteko huomanneet virkkausringin. Ama oli tehnyt entistä söpömmän rinkinapin ja täällä voit ilmoittautua rinkiin mukaan. Osallistuminen ei velvoita mihinkään, eikä tämä ole maksettu mainos ;).

 

Lisäilen tietoja joihinkin taannoisiin  töihini tässä iltapäivän mittaan. Ja esimerkiksi tuo eilen kuvattu lehti on siis myynnissä ihan tav. lehtihyllyissä, joten sieltä sitä voi selailla. Eri blogeissa on varmaan joitain esittelyjäkin lehdestä. SK-lehden kautta sen saattoi myös tilata~varata ennakkoon joskus kuukausi sitten.

Joululahjoille täytyis muuten varmaan laittaa jotkut sisäpiirin salasivut, kun ei tiedä kuka kulloinkin käy täällä kurkistelemassa. Ja jos niitä ei nyt valmistuessaan kuvaa ja laita muistiin, niin ei niitä koskaan mistään sitten enää jälkeenpäin löydä.

Tänään laitettiin kanervia kukkapurkkeihin, kuopus sai tehdä männynoksista asetelmat. Salomoninsolmuhuivin otin "ruokaseuratyöksi". Lasten, lähinnä kahden nuorimman, ruokailu kestää jokus niiiin pitkään. Seurana täytyy kuitenkin istua, muuten se ruokailu ei lopu ikinä. Hermot olis menny siinä istuskellessa jo sata kertaa, jos ei olis mukana joku helppo käsityö edistymässä.

201742.jpg

Kuvassa siis epäselvä otos huivista (marinadi-Figaro-langasta, jossa semmoisia hopeisia hitusia) ja kanervapurkista. Huivi taitaa päätyä lahjaksi, niin että ei siitä tämän parempaa kuvaa auta näyttääkään!

Tänään jo tuntuikin vähän syksyltä.