Kommenttilaatikossa oli kyselyä jonkinlaisen kuvagallerian perustamisesta ja blogittomien mahdollisuuksista kuvien esittelyyn.
Demokratian nimissä kysynkin nyt lapastelijoiden mielipiteitä asiasta, eli olisiko sellaisille tarvetta?
 
Lapaskuulle voisi toki perustaa ihan omankin blogin joko Vuodatukseen tai Bloggeriin. Osallistujat saisivat käydä itse lisäämässä kuvia ja selityksiä ja ainakin Bloggerissa tähän tarvitaan blogin perustaja, joka sitten kutsuu osallistujat (n. 100 kpl) mukaan.
Vuodatukseen voisi luoda Lapasblogin, jonka tunnuksilla kaikki osanottajat saisivat itsekseen latailla kuvia ja kirjoitella juttujaan. Tähän ei varsinaista koollekutsujaa tarvittaisi, toki jonkun, joka blogin aloittaisi.
Kuvagalleria olisi myös yksi mahdollisuus.
Kieltämättä olisi kätevää, kun kaikki lapaset kuvineen olisivat samassa paikassa.
 
Heti alkuun on kyllä tunnustettava, että mulla itselläni ei ole nyt mahdollisuutta lisätä yhtään netissä puuhaamista, pikemminkin päin vastoin, eli uudet blogisysteemit tai kuvagalleriat tarvitsisivat sitten jonkun viitseliään tekijäksi. Vuodatuksen blogin voisin ehkä ottaa avattavaksi, mutta aikaa siihenkään en voi luvata  ainakaan pariin päivään.
 
Onko teidän mielestä siis kiinnostusta/tarvetta uuteen blogiin ja etenkin, löytyykö vapaaehtoisia panemaan toimeksi?
 
Jonkinlainen yhteisblogi kyllä kävi itsellänikin mielessä, lähinnä, jotta oman blogin voisi rauhoittaa ihan omille jutuille. Toisaalta tämä on kuitenkin niin lyhytaikainen "tempaus", etten sittenkään katsonut sitä välttämättömäksi. Toki en millään arvannutkaan, että tästä paisuisi näin iso tapahtuma.
 
Lisäksi ajattelin, että kiertely eri blogeissa on hyvä tilaisuus myös uusille bloggaajille saada vähän näkyvyyttä ja uusia vierailijoitakin.
 
Nyt siis tiedustelu lapastelijoille - haluaako väki jonkin toisenlaisen systeemin (galleria - uusi blogi)  ja ehtiikö/haluaako joku ottaa asian hoitaakseen?
Vai jatketaanko entiseen tapaan?
 
Uudet lapastelijat lisään tuonnempana, nyt kutsuu perheväki.
Moiks :)!