Nyt täytyy tunnustaa, että oon jo alkanut haaveilla langan ostamisesta. Olen mielessäni suunnitellut, mitä ostan sitten, KUN.....

 
Satunnaiset poikkeamiset kanssabloggaajien jälkeensä jättämiin lankakauppalinkkeihin ovat myös saaneet veden kielelle.
Ideat paristakin mukavasta kevätneuleesta odottelevat ahaa-elämystä lankojen suhteen. Onneksi helmikuu on lyhyt, enää kaksi viikkoa :). Toisaalta, onneksi meikäläisen muisti on vielä lyhyempi ja osa näistä suunnitelmista ehtii kyllä unohtuakin ennen maaliskuuta :).
 
Vaarallista kyllä, langan ostamiselle tuli jo melkein pakottava TARVE, kun kerta kaikkiaan meiltä kotoa ei löytynyt sopivanväristä lankaa työlle, joka vaatimalla vaati pääsyä puikoille.  
 
Mutta enpäs ostanutkaan lankaa!  Värjäsin sitä itse! Hahaaaa!
 
2265408320_f017759a64_m.jpg
Nyt vielä peukut pystyyn, että lanka myös riittää.
 
 
Tästä työstä lisää ensi kerralla, nyt on mentävä jatkamaan, sillä neulominen tapahtuu vaaka toisessa kädessä ja mittanauha toisessa. Kerät käy vuorotellen vaa'alla ja minä lasken, montako kerrosta vielä voi tehdä..
 
 
Meidän ystävänpäiväbaakkelssit oli muuten vähintäänkin hamsteriperiaatteella laadittuja. Ruuneberintortuntapaisia, mokkapalojen kuorrutuksella, eli jämälang... tai siis -kekseistä tehtyjä :). Näky ei ollut kovin komia, mutta hyvältä maistuivat. Nam.
 
Saa maistaa, on niitä vielä muutama:
 
2265422474_fd41ca608e_m.jpg
 
 
 Oikein Makoisaa ja Iloista Ystävänpäiväniltaa!!