Beippari sai puuvillaisen kesämekon ja pikku kassin jo viime viikolla. Tänään virkkasin vielä huivin sävy sävyyn.
Ohje (nro 31) näihin kaikkiin löytyy kesän Modasta, alun perin kirjoitettuna Mandarin Petit-langalle. Tein ohjeen mukaan, mutta vaihdoin langan ja ihan passeli tuli.
 
801264.jpg
 
Lanka: Coats Lyric 8/4
Koukku: 2,5 mm.
Menekki: hame + kassi 56 g, huivi 26 ? g
 
Arvatkaas huviksenne, alanko vielä nypertämään ohjeenmukaisia kymmeniä pieniä helmiä nuken mekkoon? No en tod!
Pinkit reunukset ja sydännapit saa riittää somisteeksi tällä kertaa.
Oli muuten aika kiva tuo reunus, johon tuli *samaan s:aan 1 ks + 3 kjs + 1 p, jätä 2-3 s väliin*, toista *-* reunuksen ympäri. Laitan tuon mallikerran tähän muistiin, niin löydän sen sitten, kun joskus tarvitsen helppoa ja kevyttä reunusvirkkausohjetta iänikuisen kiinteäsilmukka-, rapuvirkkaus- tai muun reunusmallin sijaan.
 
 
Virkkasin vielä oranssikirjavasta Anchor Magiclinesta pussukan itselleni tai kameralleni. Koukku 3 mm, langankulu 42 g.
Heinäkuun langankulutuksiin lisätään siis verkkokassi 163 g, pussukka 42 g ja beipparin hame + kassipussi 56 g.
Heinäkuukin kului siis lähes tyystin virkaten.
 
 
Tekeillä on nyt yksi verho, tyynynpäällinen tai kassi turkoosista Kotiväestä. Edellisestä kassista kun jäi vähäsen Kotiväkeä, niin ajattelin käyttää sen loppuun, mutta nyt joudun taas joko ostamaan lisää sitä turkoosia ärsytt... erittäin riittoisaa Kotiväki-lankaa tai sitten on sovellettava rankasti. Vaihteeksi.
 
Puuvillasta on myös yksi pyöröneule tulossa, mutta teenkö siitä puseron vai jotain muuta? Katsotaan sitä sitten, kun pyöröneuleen pyörittäminen alkaa riittää ja alan kaivata vaihtelua. Vaikkapa tasoneuletta :).
 
 
Onpa muuten tiedossa aika plaraaminen blogeissa. Lisäksi lienee aika päivittää fufoilutilanne, Project Spectrumin uuden värit ja ties mitä uusiakin tempauksia on pistetty pystyyn tauon aikana. Puhumattakaan kaikista niistä neulesuunnitelmista, joita pitäisi jo kiireen vilkkaa väsätä syksyn varalle.
 
Näihin jaarittelemisiin, hei taas!