Liisan pyynnöstä kuva neulelehdestä:

200746.jpg

Lehti on myynnissä lehtipisteissä (kautta maan),  hintaan 7,90 e. Sen saattoi aiemmin tilata itselleen SK-lehdessä olleen ilmoituksen perusteella. Tämä ei ole maksettu mainos, vaan vastaan liisan kyselyyn kommenteissa. Muissakin blogeissa on lehti esiintynyt ja saattaapa joku näyttää tarkempia kuviakin. Itse en ehdi tämän tarkemmin lehteä esitellä, mutta itselleni oli kyllä hintansa väärti. En tiedä, montako työtä tulee suoraan malleista tehtyä, mutta ideoita sain kasapäin.

Välistä pursuavat ruutupaperit ei tulleet lehden mukana, ne on mun säätölappusia (jotka katoaa kuitenkin sitten, kun niitä tarvisin).

 

Iris folding -kortti, joka askarreltiin eilen perhekerhossa:

200747.jpg

Keskimmäinen paperi vaihtuu, laitoin tuon vain kuvan ajaksi. Kotona kaivoin jo parittomat servetit esille ja testasin yhtä mallia. Edellisessä postauksessa on linkki, josta noita malleja löytyy lisää.

 

Hei viksummat, mikä on hyvä huivin mitta, jos tekee sellaisen suorakaiteen muotoisen hartiahuiviksi? Esimerkiks vaikka salomoninsolmuilla. Ei sais olla liian iso. Pituus - leveys?

Neulerintamalla oon juuttunut hihoihin. Hihatin olis vaiheessa mittaa ja neulo, mittaa ja neulo (se mitta + 2cm + 2cm + ....). Ja seuraavan työn ALOITIN hihoista, kun se hihojen tekeminen on niiiiiin kivaa.

Hii - haa - hihailemisiin..