Katsokaa, millaisen määrän erilaisia  ohjeita Tuula on löytänyt ohjelinkkisivustolleen. Tämähän on oikea aarreaitta.
Monellakohan meistä on näitä linkkejä siellä sun täällä joka jemmassa - nyt ne vähitellen kertyvät yhteen ja samaan paikkaan löydettäväksi!
 
Ne edellisen postauksen patalaput oli siis onteloneuletta. En ole ihan vielä päässyt selvyyteen, kuinka "oikeaoppisesti" sitä teen, vaikka yritin jostain kuvasta sitä selvittää. Tähän asti oon tehnyt molemmilla langoilla yhtä aikaa, enkä niin, että ensin joka toinen lanka toisella värillä ja sitten tavallaan sama kerros uudelleen toisella langalla - näin se jossain ohjeessa muistaakseni ohjattiin.
Mulla taitaa olla jonkinlainen hahmotusrajoittuma joissain asioissa. Kaikkein parhaiten uudet asiat jää mieleen ja menee jakeluun, kun otan puikot/koukun käteen ja alan tehdä ja kokeilla itse.
Ei tämä tietysti aina päde, kyllä kuvista ja ohjeista oikeasti on paljon apua ja niistä ykeensä oppii olennaisen ilman sitä pähkäilyn vaivaa :).
 
 
 
Näitä pipoja en ole tainnut vielä näyttää, joten laitetaan ne nyt tähän, että tulee jotain kuvatusta jutustelun lomaan.
Pörröpipo on Novitan Woolia ja Tangoa kaksinkerroin neulottuna. Tosi söpö ja pehmeä, vaikka itse sanonkin. Kuopukselle, ja jatkoa varmaan seuraa. Tää on ollut valmiina jo jonkun aikaa.
186427.jpg
 
 
 
Liekkipipon, oikein neonvalosellaisen ajatus on muhinut ties kuinka kauan ja viime viikolla sitten sain aikaiseksi toteuttaa.
Tää on täyttä tekokuitua, ettei sit kutita. Valoanni ? ja Oulun Anttilan Sabina vuodelta ysikytjotain.
 
186429.jpg
Toisaalta tää on ihan hirveä ja toisaalta, noo... ainakin erottuu porukasta. Aluksi  ajattelin, että teen toiselle jannulle siitä Valovillestä, mut saa nyt nähdä.
 
Kyllä huomaa, ettei ole tullut kirjoneuletta tehtyä aikoihin ja noin liukasta lankaa oli muutenkin aika ikävä neuloa. Pyöröpuikolta se meinasi ihan väkisin luikastella omille teilleen ja neuleesta tuli lievästi sanoen epätasaista. Kyllä kai se siitä sitten käytössä oikenee - jos nimittäin sitä joku vielä joskus käyttää!
Jotenkin piposta tuli nimittäin kaiken kukkuraksi turhan suuri, joten reppana lojuu tuossa nyt odottelemassa lopullista kohtaloaan. Moni sitä on kaukaa ihastellut, mutta melkein kaikkien päässä se sitten törröttää hassusti. Saa nähdä, mihin se päätyy.
(Kuvassa kuopus 3v esittelee, kun muita päitä ei ollut kotona kuvauksen aikaan.)
 
 

70969.jpg

Fufoilun viimeisinkin arvonta on nyt muuten suoritettu Kristan toimesta.
Lopulliset arvontavoittajat olivat siis Outi, Elina, Lape ja Juuli! Onnea voittajille ja olettehan yhteydessä lahjoittajiin :).
 
Kyllä se vaan oli hyvä ja hyödyllinen tempaus - ja taatusti tarpeellinen taas ensi vuonna.
Ihan ilman aasinsiltoja päästään tästä nimittäin pahasti karkaileviin mopoihin.
 
 
Viime viikon WIP-lista (mukamas vain neljä keskeneräistä. Pah, sanon minä!) ei ole edistynyt yhtään, mutta uusia aloitettuja on ties montako ja nytkin kaksi "tilausta" odottaa jonossa. Buuff.
(Tilaus = mä vaan haluun)
 
Tällä hetkellä tekeillä:
- yksi "huivi tai joku", josta luultavasti kyselen mielipidettä vähän tuonnempana, kun en osaa millään päättää, teenkö siitä huivin, hihattimen vaiko pikkuponchon/keepin. Tää oli vaan pakko aloittaa.
- Yksi salainen juttu, jossa vihdoin pääsin jyvälle, jes. Toivottavasti en tuuleta nyt liian aikaisin. Voihan se vieläkin mennä pieleen. Toiv. ei.
- yksi juttu, joka saattaa olla joko hyvä tai sit ei. Jo on hyvä, tulee kaks kärpästä yhdellä iskulla.
 
- vielä yksi kokeilujuttu, jossa yhdistetään kuopuksen toivetta nukenvaatteesta ja uuden pintaneuleen opettelua. Kätevää; ei tarvitse tehdä pelkkiä tylsiä mallitilkkuja, vaan samalla voi ilahduttaa pienokaistaan uniikeilla (tottavie!) neuledesignasusteilla. Ei takuulla toista samanlaista jne..
 
Mut nyt lopetan, ennen kuin lukija(t) nukahtaa.
 
pst.. ainiin, on mulla sitten yks Teddy-puserontekelekin jossain..... voihan....