Edellisen kirjoituksen kommentteja oli taas niin hauska lukea. Eihän tämä neuloosisyndrooma mikään ongelma oikeasti ole, kunhan välillä tuntuu pää ihan poksahtelevan kaikista ideoista. Välillä homma pysyy paremmin hanskassa, välillä taas näköjään on vaikeampi saada järkeä ja järjestystä puikkoihinsa :). Taitaa joku aurinkoenergiapläjäys saada pään sekaisin, ainakin olen ihan vimmatusti selannut vanhoja lehtiä viime päivinä. Netin lisäksi, siis.

Kai se on tämä vuodenaikakin, kun tavallaan vielä on villalanka-aika, mutta pikku hiljaa myös keväisemmät neulomukset ja virkutukset alkavat hiipiä mieleen. Värimaailmakin alkaa kummasti keventyä kevättä kohti. Vaaleanpunainen, vaaleanvihreä, jopa keltainen ja oranssi alkavat houkutella ruskeaa ja tummia sävyjä enemmän.. Kaikki mahdolliset ja mahdottomat lankakätkötkin on pengottu ja uusia töitä kädet jo hamuaa..

Hauskinta on huomata, etten tosiaankaan ole ainoa, jolla harrastus välillä kiehuu ylikierroksilla. Sitten taas vaan uusia ideoita bongailemaan :D.

***

Naistenpäivän kunniaksi vielä viikonlopun vinkki: Kaisan blogista löysin infoa tosi hienosta tempauksesta ja koska ajattelin osallistua tähän itsekin, laitan  linkin tähän näkyville ja itselleni muistiin. Olkoon tämä vaikka pienimuotoinen Naistenpäivän haaste: Vauvoille nuttuja - tosi tarpeeseen!

 

Oikein hyvää ja aurinkoista Naistenpäivää!!

Kuvan on esikoinen piirtänyt viime syksynä t-paitaan.