Maaliskuussa minimaalista, huhtikuussa huvittavaa - semmoiset on meikäläisen lähiviimeaikaiset käsityötunnelmat. Hiljaisempi neulomiskausi onkin varmaan välillä ihan paikallaan, mutta kieltämättä hetkittäin turhauttaa semmoinen "paljon silmukoita, vähän valmista" -meininki.

 

 
Huhtikuussa valmistui (sentään) yksi 140-senttinen Samospusero, lepakko-kämmekkäät, 110-senttinen Aurinko-appelsiinipusero ja vielä yksi metrinmittaisen kolttu Novitan Suvista.
Lankaa kului yhteensä valmiisiin töihin 817 g. Uutta lankaa tuli hankittua 850 g, vaikka tarkoitus oli neuloa enemmän kuin ostaa uutta.
 
 
 503003.jpg    530321.jpg   535164.jpg 
 
Tässä asiassa ei tosiaankaan päde tuo vanha sanonta "mikä laulaen tulee, se viheltäen menee".
Paremminkin: minkä vaivalla viikkoja väkerrät, se tuokiossa lankahyllyyn sikiää...
Ilmeisesti erilaiset langat tykkää kovasti asustaa meillä, niin että muuttakoon mogomat tänne sitten.
Epätasapaino hankittujen ja kulutettujen lankojen kirjanpidossa alkoi parissa kuukaudessa lähinnä vain ärsyttää, joten taidanpa jättää sen jäähylle vähäksi aikaa. Siis kirjanpidon!
 
 
 
Toukokuun alkaessa oon mukana kahdessa BlogiTempauksessa tai Knit-Alongissa.
445285.jpg  neuloo Novitan tuoreimmista numeroista vapaasti valittavia neuleita ja vaikka mulla on ollut mielessä montakin neulottavaa mallia, yhtään en ole vielä saanut aloitettua! Tämä asia olkoon seuraava vakavan mietinnän aihe.
 
 
Myssyviikoilla neulotaan ja virkataan myssyjä ja lisäksi menossa on haaste pojille passaavien myssyjen ideoinnista. Heittäkääpäs vielä uusia hyviä "poikapipo"malleja kehiin, vaikka hyviä ehdotuksia on nytkin jo tullut.
Myssyviikot kestää vielä virallisesti 2 viikkoa, sitten osallistujien kesken arvotaan vähän palkintoja.
Mukaan voi edelleen ilmoittautua, kunhan ette hiilly, jos kutsu hetken viipyy matkalla. Pyrin taas päivystämään ilmoittautumisia vähän ahkerammin, mutta kun ei nämä meidän synttärit ota ollenkaan loppuakseen ja muutakin puuhaa riittää jokseenkin kotitarpeiksi, niin pieniä viiveitä voi tosiaan ilmetä.
HUOM! Muistakaahan laittaa ilmoittautumiseen mukaan toimiva sähköpostiosoite, koska muuten ei kutsu löydä perille!!
 
Myssyviikotkin on omalta osaltani vielä korkkaamatta, mutta eiköhän se asia lähiaikoina jotensakin korjaannu.
519588.jpg
 
Tässäpä tätä kuunvaihdearviota tällä kertaa melkoisena sillisalaattina vapun kunniaksi.
 
Laitetaan taas puikot viuhumaan ja sitten toivottelenkin mukavaa viikonjatkoa kaikille!!