event.png

 

 SeijaP:ltä tuli niin suloinen arvauspalkinto tänään postissa. Arvuuteltiin siis Seijan lankamäärää ja jopa minä osuin aika lähelle! Kiitos Seijap, ihania itsetehtyjä juttuja, silmukkamerkkejä sekä virkattu heijastinkoriste ja namiakin vielä! (en tiedä, tuliko kommentti läpi, kun yritin äsken kommentoida blogiisi.)
 
Marsu on ilmoittanut lapaskuun palkinnon valmistuneen ja tulleen toimitetuksi! Katsokaapas, miten komiat rukkaset Johanna on saanut!
Nyt onkin sitten taannoinen Lapastelu kokonaisuudessaan paketissa, joten vielä kerran kiitos kaikille hauskasta lapastelusta ja voittojen lahjoittajille erityiskiitos vaivannäöstänne!
 
 
- Hamsterikuukauden olisin voinut hyvinkin aloittaa jo tunnin kuluttua vuorokauden alkamisesta. Olin kyllä jo kiltisti nukkumassa, mutta kuopus heräsi painajaiseen ja lohduttelun + vessareissun päätteeksi lapsonen nukahti tyytyväisenä, vaan itse en saanutkaan unta. Vähältä piti, etten lopulta noussut aloittamaan ensihamtrausta saman tien.
 
Tänään aamupäivällä puikoille hopsahteli sitten pipo, joka valmistuikin vielä iltapäivällä. Kuva on siellä hamsteriblogissa, mutta laitan sen tännekin, jos kuvahommelit jotenkin suostuisi toimimaan.
Mulla on pari pipotilausta vetämässä ja niitä tässä värkkäilen vielä pari lisääkin.
 
372402.jpg
 
Tämä Jenga osallistuu siis sekä pipoviikoille että lankahamstereihin. Spectrumia en ole ehtinyt vielä oikein suunnitella, lääh.. :)
 
Enkä mä huijaa, jos sitä luulette. Kuopuksen pipossa värit menee vähän eri järjestyksessä ja mun pipon erottaa virkatusta lenkistä tuolla huipulla.
 
368796.jpg     372402.jpg
 
 
351723.jpg  Pipoilu alkaakin muuten olla jo loppusuoralla. Käykää katsomassa hienoja, monenmoisia pipoja Pipoblogissa ja ken ehtii, voi vielä jonkun myssyn tehdäkin.
 
 
 
Meidän tietsikka vetelee ihan viimeisiä virsiään. Arrrrgh. Viimeöinen valvominen sitä paitsi alkaa vaatia veronsa, etenkin kun päivä on ollut aika hulibumbelia. Jos ei vuodatuksen kuvat tänä iltana lataudu säädyllisessä ajassa, niin ... ööh, ei sitten lataudu.
 
 
Oikein hyvää loppuviikkoa ja vauhdikasta helmikuuta myös!