Viilasin listoja iltasella, anteeksi haamut!
 
 
Paikallisessa käsityöliikkeessä virisi idea neuloa KIP-päivänä nimen omaan  jotain hyväntekeväisyyteen. Eilen luovutettiin sitten 11 valmista vauvanpeittoa synnytysosastolle. Lisäpaloja oli juuri tuotu liikkeeseen muovikassillinen, joten peittoja tehtäneen vielä syksyn mittaan lisää, osa niistä kenties jonnekin muualle. 
 
 
Omat käsityöt on junnanneet paikoillaan. Yhtä isokokoista Fufoa olen työstänyt, siitä ei vaan millään meinaa tulla valmista, se  on tylsää ja hidasta!
 
Olen myös väsännyt pieniä yllätyksiä,  joita pitikin sitten  tehdä enemmän kuin alun perin oli tarkoitus. Ensimmäinen koekappale jäi äidille ja aina kun sain yhden valmiiksi, se vietiin "käsistä" :).
Ei, en ole mukana Salaisessa Neuleystävässä, sisälläni asuva Pieni Kapinallinen päätti niin :).
Nämä yllärit liittyvät maskotteihin, siksi hys-hys.
 
Palkinnot on postitettu, myös taannoisen juhannusarvonnan voittaja AnnaK on tavoitettu, joten nyt sitten toivotaan, että posti kuljettaa pian kantamuksensa perille.
Minullakin on jotain kivaa odotettavissa, tein yhden kokeilutilauksen ja lisäksi olen voittanut Tikrun mamin blogiarvonnassa jotain....
 
Siinäpä se, Spectrumissakin 56716.jpg
alkoi kuin huomaamatta uusi kuukausi, niillä ajatuksilla elokuuta eteenpäin!
Heinäkuussa tuli tehtyä kaikenlaisia pikkutöitä, suoraan käyttöön enimmäkseen ja listaa olen yrittänyt pitää ajan tasalla tuolla Sivuilla. Langankulutusta voisi kyllä uutteramminkin päivittää, jospa nyt ehtisi sitäkin vilkaista joskus.
 
Ja jos taas pienen pätkän sitä Fufoa...
 
 Ja loppuun vielä yksi kokeilu. 139756.jpg 
 
Edit, aina multa joku linkki unohtuu..