Ajankohtaisimmat linkit tähän muistiin.
 
 
 
Spectrumkin on alkanut, mutta vähän taustalla tällä hetkellä. Josko sitä ehtisi tosissaan miettiä ensi viikon aikana. Tosin, mähän tein niitä sinivalkoisia juttuja jo tammikuussa ensi-innostuksissani.. 331763.jpg
 
No, itse asiassa sain Valkoiset Lapaset (Spectrumin värithän ovat helmi-maaliskuussa sininen, valkoinen ja harmaa) neulottua ja  pesinkin ne jo kahteen kertaan. Jälkimmäisen huovutustoimenpiteen aikana meiltä meni sähköt 2 kertaa, joten jännitystäkin riitti. Samaan aikaan olisin pikaisesti ehtinyt piipahtaa koneellakin, siis täällä näin, mutta en sitten tietenkään päässyt eetteriin asti, kun kone tilttasi mennen tullen.
 
Huomenna pitää vielä niihin lapasiin kehittää jotain koristusta. Sepä onkin mulle aina jotenkin vaivalloinen osuus, mieluiten laitan tai otan työt saman tien puikoilta käyttöön.
 
Viimeisin pipoviikon tuotoskin valmistui. Tyypillinen hamsterityö, eli lanka meinasi väkisin loppua kesken. Riitti se kuitenkin loppujen lopuksi. Sain siis tyttären joulujuhlaboleron jämälangat hyvään käyttöön.
 
Kuvia en ole saanut aikaiseksi ottaa, mutta lupaan yrittää huomenna ryhdistäytyä. Loppujen lopuksi tuli aika monta pipoa tehtyä, ne kun oli hyviä nettineuleita tässä vuodatusta päivitellessä.
 
 
Tää Oma Elämä on ollut aika kiireistä viime päivinä ja pipoviikkojen päivitys on vienyt oman aikansa. Kovin moneen blogiin ei  näköjään ehdi yhtä aikaa päivittämään, mutta jospa taas tulisi hoidettua asiat ajan tasalle sekä hamstereihin että tänne.
 
 
Ei toi lankalakko muuten tällä hetkellä kovin hankalalta tunnu, enää 24 päivää :). Ehtispä vielä  neuloa jotain oikein kunnollista!
 
 

event.png

 

Niin, kiitos vielä kaikille onnitteluista ja mukavaa ystävänpäivän odotusta. Iralle lähtee siis oikeasta arvauksesta pieni ylläri lähipäivinä.

Sitä ennen Hauskaa Ruuneperia ja mukavaa alkavaa viikkoa! Neulomisiin :).