Tänään meidän postilaatikosta suorastaan pursui paketteja.
Niistä kaksi oli mulle, mikäs sen hauskempaa!
 
Kotona on potemassa yksi kuumepotilas, joka auttoi pakettien avaamisessa. En itse osannut päättää, kumman olisin ensiksi aukaissut.
 
Rasalta tuli tosi hauska ja ihana paketti, blogiarvontavoitto.
Sisällä oli kaksi muhkeaa sukkalankakerää. Kutkuttavaa, kun on ihan uusi lankatuttavuus mulle, Filonaa. Tästä taitaa tulla piiitkät raidalliset polvisukat, kenelleköhän?!
Hauskinta oli lystikkäästi aiheeseen valitut kortti ja vihko. Nauru pyrskähti kyllä ilmoille, kun luin vihon kansitekstin:
 
Kaverini (11 v.) kyllä vakuutti, ettei se elämä ihan niiin kauheaa sentään ole, vaikka äiti (aina) neulookin. Itse asiass herralla itselläänkin on pari kudinta tekeillä :).
Tästä otan nyt itselleni sen tuikitärkeän muistiinpanovihon, joka on aina kateissa. Tätä vihkoa en hukkaa! 
Suklaadi myös on maistettu ja hyyyyyväksi havaittu (slurps). Kiitos siis Rasa tosi kivasta paketista!!
 
 
Ilu puolestaan ilahdutti lankaklubin merkeissä.
Kuinkas olinkin juuri ajatellut, että joku puuvillasekoitteinen sukkalanka olisi nyt tarpeen. Tosin tämä lanka on niin kaunista, että voi hän vielä päätyä lapasiinkin. En nyt laita langasta kuvaa, ettei joku vahingossa menetä omaa ylläriään  (kun ne pari vajaalla akulla nappaamaani kuvaa muutenkaan eivät anna oikeaa kuvaa langan kauniista väreistä). Muistiin, että lanka oli nimeltänsä Nyt reppu jupiset. (44*villaa, 42*mers. puuvillaa ja 12*polyamidi)
 
 
Valmista neulettakin on vihdoin syntynyt, joten kuvia on tiedossa, jahka saan kameraan ilmestyneet hiihtoretkikuvat ladattua pois tieltä ja akkuun vähän virtasta lisää ja vielä sopivan kuvaushetkenkin valittua.
Meikäläisen "hamsteri"kuukauden saldo onkin vallan iloinen tähän mennessä, jos oikein (päässäni) laskeskelin. Taloon on helmikuun aikana tullut 1,4 kiloa lisää lankaa. Lahjoina, klubilankana, alennuksesta ja muuten vaan langanhankkimisen ilosta. Mutta on sitä nyt kyllä neulottunakin jonnin verran ja taas uutta puikoilla.
 
Hyvää viikonjatkoa!!