Jippii, kadonnut lammas (=perhonen)  löytyi! Juuri kun aloin epäillä, ettei mulla sittenkään edes ollut toista vihreää Butterfly-kerää, ja juuri kun meinasin nykäistä puikot irti toiseen työhön (UFOon); se löytyi.

2574278219_864302fa0e_m.jpg

Todistuskpl :).

Nyt jatkankin ilman muuta tuota vihreää neuletta, se on varmaan hyvä neulomus huomenna KIPpaillessakin.

***

Tämä hame olikin jo valmis muutama päivä sitten, mutta nappien valinta kesti. Oikeastaan napit on tässä koltussa, tuolla sivussa vain koristeena, mutta pitihän ne silti ommella paikoilleen - hartaan valikoimisen jälkeen.

2575099298_1a06050fbf.jpg

Tässä on taas lankana se Affenanmaalta viime kesänä hamstrattu Coatsin Lyric 8/4. Nythän tuota lankaa saa meidänkin kaupungista (ompelukone- & valaisinliikkeestä), joten se siitä eksoottisuudesta. On kyllä kivaa virkkuulankaa lasten vaatteisiin, mutta ehkä Mandarin Petit on sittenkin vielä vähän kivempaa, ainakin kevyempää :). Lankaa kului vaa'an mukaan tismalleen 100 g ja pieniä kimaltelevia (ei näy kuvassa kylläkään) sytämmiäkin ompelin koristukseksi.

2575098978_91fbc6eb2e.jpg

Omasta päästä ja kuopuksen ympärysmitoista sekä käytettävissä olevista lankakeristä muotoutunut hameyksilö. Eikä se oikeasti ole vino :/.

***

Strickerille oikein iso niiaus kiitoksen kera ja kiitos niiauksen kera hienosta tunnustuksesta! Olen kovasti otettu tunnustuksesta ja yritän lähiaikoina saada aikaiseksi asiallisen postauksen aiheesta. Tämä tämmöinen pistää aina miettimään tämän blogimaailman parhaita puolia. On niin kaunis kuva ja kaunis ajatus!

1640889.jpg

 

***

1622243.jpg

Huomenna onkin sitten kuultavissa railakasta yhteispuikkojenkilkatusta ympäri Suomen ja maapallon! Tervetuloa myöskin Vammalaan neulomaan! Viime hetken viilausta ehkä vielä huomisen suhteen ja sitten:

Oikein hauskaa, kivaa ja neulomisrupattelurikasta viikonloppua kaikille - KIPpailemisiin!