Jälleen 10 kerrosta hihoja tehtynä. Muutama kymmen vielä edessä, siis hitaasti mutta varmasti edetään.

 
Blogeissa on liikkunut listoja siitä, mitkä asiat blogeissa ovat kovasti lukijaa ärsyttäviä. Itse kommentoin lyhyehkösti Ilun blogiin. Muuallakin tätä asiaa on käsitelty, joten kerron nyt minäkin ripauksen omista ajatuksistani, siis todellakin pienen tiivistelmän aiheesta. Linkistä löytyy tuo alkuperäinen keskustelu.
Tarkoitukseni ei ole sotkea soppaa, sillä kuten sanottua, jokainen voi ja pitääkin omassa blogissaan pohdiskella juuri niitä asioita, mitkä mietityttävät ja siitähän tässä alun perin kyse  olikin.
 
Minusta on kuitenkin jokaisen oma asia, miltä hän haluaa bloginsa näyttävän. Toinen tykkää bling-blingeistä, toinen taas harmaasta taustasta ja kumpikin tyyli varmaankin kuvastaa ainakin jonkin verran kirjoittajansa olemusta. Siis joko sitä ihan oikeaa omaa olemusta tai sitten tätä nettiminää. Joku harjoittelee tietokoneen käyttöä, jopa kirjoittamista ylipäätään  blogissaan ja on hienoa, kun voi silläkin alueella oppia uusia asioita. Missäpä niitä sitten kokeilisi ja harjoittelisi, jos ei omassa bloginurkkauksessaan!
Erilaisuus on täälläkin rikkaus.
 
Kaikille löytyy kyllä ihan varmasti tilaa ja tilausta eikä kukaan kuitenkaan kaikkia blogeja edes ehtisi lukemaan. 
Pääasia, että näinkin monenlaiset ihmiset uskaltavat kirjoittaa, kuvata, rupatella blogeissaan ja tehdä käsitöitäkin juuri niin kuin itse tykkäävät ja osaavat.
 
Kuten Ilun kirjoitukseen viikonloppuna totesin, "minusta olisi (kuitenkin) tosi sääli ajatella, että joku ei uskaltaisi osallistua neulojien rinkiin puutteellisen kirjoitustaidon vuoksi tai muun arvostelun pelossa".
 
 
 
 
Ainoa asia, johon minulla itselläni on kanttia puuttua, on oma blogini.
Jo vain kohennettavaa riittäisikin. Kuvat on enimmäkseen keskinkertaisia, joskus suorastaan huonoja. En vain ole juurikaan kiinnostunut kuvaamisesta, joten tämän parempia kuvia täällä tuskin nähdään myöhemminkään. Koittakaa kestää.
 
Tekstit on enimmäkseen liian pitkiä jaarituksia, lörppö kun olen, mutta tällaisia juttuja minä kirjoitan. Kaiken lisäksi käytän hymiöitä *arrrrrgh*, puhekieltä *murrrr*, typeriä sanaleikkejä *voi ei!* ja yritän usein vielä olla tekohauskakin. Niin noloa!
 
Lisäksi linkkaan mitä ja miten satun muistamaan, lataan kuvia galleriaan puoliltaöin ja korjailen kirjoitusvirheitäkin monesti jälkeenpäin. Rasittavaa se on omastakin mielestä.
Muutoksia ei siihenkään silti taida olla luvassa. Tykkään blogistani juuri tällaisena ja niin kauan kuin itse täällä viihdyn, se saa kelvata muillekin - toisaalta en kuvittelekaan kaikkien muiden olevan kiinnostuneita juuri minun jutuistani tai tekemisistäni.
 
 
Viime yönä oli täältäkin laskurinlukemasta kaikonnut noin 10 000 käyntiä huit hait taivaan tuuliin. Kummallista, viimeksi kun suunnittelin blogiarpajaisia, kävi sama juttu.
 
 
 
Lopuksi vielä paasauksesta hihanvarteen; 
Samospuseron hihatinki  (hiha~tinki eikä siis hihatinkin) on tältä päivältä tehtynä, mutta lisäksi täällä on appelsiinilankaa puikoilla, joten morjens taas!