Sattuipas somasti; juuri kun minäkin sain yli puolen vuoden tauon jälkeen sukanvarresta kiinni ja löysin oman sisäisen sukankutomisviettini, Kaisa pisti pystyyn Sukkasato-tempauksen.

841653.jpg

Erityisen mukavaksi tempauksen tekee taustalla luuraava hyväntekeväisyysidea. Varmasti sukkaputkesta riittää muutama pari erilaisiin käynnissä oleviin keräyksiin, vaikkapa tähän, SeijaP:n jo viime talvena esittelemään Venäjä-keräykseen.

203813.jpg

 

Kyllä, tähän mun on taas ihan pakko osallistua :).

***

Muistiin merkitään 114 g virkattua Tennesseetä. Virkkausringin Kesäkassitempauksen loppuhetkillä aloitettu verkkokassi tuli valmiiksi ja kuopus sai siitä toivomansa olkapäällä kannettavan kauppakassin. Yritänpä muistaa kuvata sen joskus.

***

KirsiJ kysyi kommenteissa, miten saan grammat niin tarkasti mitattua. Joulupukki, vanha ukki, muisti mua viime jouluna pienellä neulojan apulaisella, joka todellakin näyttää kohtuullisen tarkasti vaikkapa pienten joulukellojen painon :).

323192.jpg

Toisaalta en ole ihan varma, onko se nyt oikeastaan niin välttämätöntä tietää aina gramman tarkkuudella kulutetut langat. Joskus kuitenkin, kun vaikkapa sukkalanka alkaa käydä kesken kaiken todella vähiin, on ihan mukavaa välillä punnita kerät ja sukantekeleet ja todeta, että jäljelläolevat grammat todellakin riittävät kärkikavennuksiin toisessakin sukassa!!

***

Tempauskiintiö alkaa pikku hiljaa taas täyttyä, joten taidan tällä kertaa jättää laihariprojektin väliin, vaikka "kaikki" muut siellä taitaakin olla mukana :). Pudotan ehkä itsekseni kilon verran kesän aikana kertynyttä elopainoa, mutta lankoja en jaksa ryhtyä punnitsemaan :).

***

 

Ohoh vikkelästi kipittävää laskuria! Pitäiskö laittaa bongauskisa tai jotain? En mä oikein uskalla, kun silloin laskurit menee aina ihan sekaisin :).