Eilen Lankaliiga vietti KIPpiä Vammalan Laiturikahvilassa. Kiitos kaikille mukanaolleille. Viihdyimme mainiosti, juuri ja juuri sää salli ulkona istumisen ja jokunen uusikin tuttavuus uskaltautui mukaamme.
Kahden viikon päästä neulotaan jälleen, samassa paikassa, mutta silloin poikkeuksellisesti vasta klo 13-15. Tervetuloa vaikkapa Vanhan kirjallisuuden päiville (vink-vink), sieltä voi sitten lauantaina poiketa meitäkin moikkaamassa.
 
 
Sartsa on muuten päässyt aikamoisen hyvään kassivauhtiin. Jo kaksi hienoa (kierrätys)kassia valmiina.
Mullakin on kassimateriaaleja valmiiksi katsottuina, jospa heinäkuun puolella taas ehtisi ompelemaankin.
Yhden kivan pikku kesäkassin (mallia kantti kertaa kantti) ompelin kuopuksen kerhokaverille synttärilahjaksi, mutta eihän me sitä muistettu kuvata. Kassin The Idea oli kiva kangas. Onneksi kangasta jäi, siitä tuli lisätilauksiakin..
 
Mä en tällä kertaa lähtenyt mukaan hauskalta (mutta vähän vaaralliseltakin Silmänisku) kuulostaneeseen  KYH-tempaukseen, vaikka mieli teki ja sehän kyllä sopisi meikäläiselle kuin nenä päähän.
Oli vaan jo ennestään noita aloitettuja neuleita ja virkkuita kotitarpeiksi - ja vähän naapureillekin. Jos tempaus joskus vielä järjestetään uudestaan, niin taidan kyllä lähteä mukaan. Sais kerrankin ihan erityisellä luvalla aloittaa joka päivä jotain uutta. Onhan kuitenkin varattu sitä viimeistelyaikaakin hyvänlaisesti. (Ja ainahan on olemassa fufotempaus niille vihoviimeisille... :)
-
1244985974_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
-
Tavallaan oon silti harrastanut KYH:ta täällä itsekseni, sillä erinäisiä tiskirättejä (*TR)  oon neulonut tuliaisvaroiksi. Yksi ja sama malli on näköjään jäänyt päähän ja puikoille pyörimään.  Kun tää on niin nätti!
-
1244986004_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
-
 Doily Style Cloth kertaa monta (Ravlink)
 
Lankoina on Novitan Luxus Cotton, Bambu, Tennessee ja Linnea. Sinikirjava liina on Lidlin (Zettl) Coloradoa. Puikkoina mulla oli kaikissa 3,25 Brittanyt.
-
Sitten vaan uutta mukavaa kesäviikkoa viettämään. Villasukankutimet pitää varmaan kohta kaivaa esille, jos ei tää sää tästä pian lämpene :).
--
P.s. Illalla iski paniikki: Eiks niin, että lentsikkaan saa ottaa bambupuikot tai bambupyörön? Kauheeta jos ei saiskaan, kun oon jo ihan lentoon lähdössä Cool.
-