Ehdinpäs lataamaan vielä sukkakuvatkin saman tien :).
 
Innostuin kutomaan sukkia kevään uusien ihanien lankavärien myötä. Samalla vilkuilin sukkalankavarastoani ja totesin, että neulottavaa totisesti riittää vanhoissakin langoissa!
 
Ajattelin kutoa liudan sekalankasukkia, jotta voisin käytössä vertailla eri lankojen kuluvuutta ja pesunkestävyyttä. Kun samassa sukassa on eri lankoja, ne saavat taatusti yhtä monta pesukertaa ja käyttökertaa.
 
 
 
 
 
Niinpä esimerkiksi tässä sukassa on varsi ja kantapää seiskaveikkaa (löysin kauan sitten aloitetut resorit, enkä viitsinyt purkaa), loput Kirjopirkkaa (ruskeakirjava) sekä kuopuksen villatakista jäänyttä oranssia Jannea.
 
 
 
Sekasukat #1
Puikot: 3,25 mm
Langat: Novita 7V, Kirjopirkka, Gjestal Janne yht. 83 g
Peruskauraa, silmukoita varmaan jotain 44-48.
 
 
 
Violeteissa sukissa on seiskaveikkoja ja värivirheellisestä huivista purettua Jannea. Punaiset tulppaanit tein Jussista.
 
Sekalankasukat  #2
Puikot 3,25
Langat: Novita 7 Veljestä ja Jussi, Gjestal Janne yht. 98 g
 
Tulppaanikuvio osui silmään ja silmukkamäärään jossain Novitan lehdessä, kun huomasin, että violetti lanka alkaa loppua. Tulipa samalla vähän tuhdimpi neulos tuohon kuluvaan kohtaan.
Huvin vuoksi tein kukista eriväriset.
 
Kolmannetkin sekasukat valmistuivat. Niissä on violettia Jannea ja harmaata Laurin sukkalankaa (?).
 
 
Nyt ryhdytään siis sukkia ja lankoja tositoimissa testailemaan. Seuraavalla kerralla bongataan ehkä reikä sukassa. Tai sitten ei :).