Edit2, Uusi kuva puserosta.

449014.jpg

 

Tulihan se turkoosi Samos-pusero valmiiksi vihdoin ja viimein. Eipä lainkaan hassumpi käyttövaate ollakseen keräilyeristä tehty.

Ekaluokkalaisen harvahampainen hymy ainakin palkitsi tekovaivat mennen tullen :).
 
 
Koska en jaksanut laskea sen enempää langan riittävyyksiä, tein ensimmäisellä yksivärisellä niin pitkään kuin sitä riitti, sitten tein kirjavalla jälleen niin pitkään kuin sitä riitti.
Loput sitten toisen värierän yksivärisellä. Vartalo-osa pyörönä 144 s, sitten hihat pyöröinä yhtä aikaa ja vuorotellen. Yläosa kaikki kimpassa raglankavennuksilla joka 2. krs. Etukpl 14+2+ 1+1 s. odottamaan ja lopuksi jokunen krs. 1o 1n -joustinta.
 

448288.jpg

Jäljelle jäi jämäkerä vain tuosta yksivärisestä. 
Hamsteritempauksen hengessä yritän edelleen minimoida jämälankojen kertymistä. Meinasin matkan varrella varmistella ja ostaa lankaa lisää, mutta olisipa ollut turha ostos sekin.
On muuten yllättävän riittoisaa lankaa tuo Samos, vaikka kudoin vieläpä 4 ½ mm. puikoilla. Tiiviihkö pinta tuli ja käyttö sitten näyttää, mitä Samos tykkää pesuista.
Ei tuota Samosta kauhean kiva taaskaan ollut neuloa, hihoja ainakaan  (kuopuksellehan tein villatakin hamsterityönä), mutta lopputulos on kuitenkin mukavan pehmeä. 
 
Loppuvaiheessa neulominen oli vähän hidasta, sillä aina kun puseroa olisi pitänyt sovittaa, jäbä oli joko koulussa tai nukkumassa :).
 
 
 
Lankavarastoon liittyvä laskutoimitus kertoo, ettei mitään lovea näy missään varastoissa. Tilanne on tällä hetkellä n - 4,487/helmi + 3,55/maalis + 0,05/maalis - 0,011/kana - 0,330/samos = ??
 
Nyt tekis mieli virkata jotain vähän isompaa. Nääkin muistuttaa olemassaolostaan.
 
440979.jpg + 425045.jpg
 
 
 
 
 

P.s. tunnen itseni ihan tällaiseksi: 445153.jpg

Sokea kanakin löytäisi nuo blogin säädöt, minä en. Otsikko vaihtaa paikkaa ja kokoa, mutta väri ei muutu. Sama juttu on ollut muidenkin pohjien kanssa, joten en vaan tajua..

- 330g