ja tietysti asian vierestä kans..

98107.jpg 

98355.jpg

KIP-asiaa, maskottiasiaa, kaikenlaista asiaa. 

No, ensinnäkin maskottikisan tänhetkinen lista löytyy täältä 94158.jpg . Uusimpina mukana vielä Kustaa ja Kyösti Kristalta.

Monia erilaisia, kivoja, hauskoja, lystikkäitä ja ties vaikka mitä, tekijänsä näköisiä, oloisia ja mielikuvituksella ja taidolla taiteiltuja maskotteja. Kiva, kun olette mukana!! Villasukan blogissa muuten bongasin hienon KIP-paidan.

 

Koska tuo oma HelmiNalle (kuulemma sille pitäis keksiä Oikeakin nimi) on tuommoinen aika meikäläismäinen tai ainakin viittaa omaan nimimerkkiini, niin tekaisin sitten tuollaisen vähän "yleisemmänkin" maskottiehtokkaan.

Mermaid tuolla vähän kaipaili jotain nopeatekoista, tämä on taatusti nopea (paitsi jos hurahtaa ja haluaakin kokonaisen kalaparven ) ja vesihenkinenkin vielä. Fisu.

Kokeilin taannoin kalapeiton paloja, mutta tiesin kyllä heti, että meikäläisen ruumiinrakenteelle ei alkuunkaan sovi noin pienet palat, peittoon ainaskaan. Samalla kyllä virisi idea käyttää noita koekaniin... siis kaloja johonkin lystikkääseen. Pikkuneidin avustuksella me siis ompelimme kaksi kalanpalaa yhteen, täytimme fisun tyynyntäytteellä (toppakankaan sisävanua oikeasti)  ja ripustimme siihen avainlenksun. 85089.jpg

 

Kalan värit 50341.jpg+50340.jpg, tietty.

98355.jpg

Tässä fisuparka hieman surkeasti kuin_kala_kuivalla_maalla..

Tänään, kun käväisimme etsiskelemässä HelmiNallelle hieman sopivampia helmisilmiä (niitä ei löytynyt), löysimme kuitenkin kaupantädin jämähelmipurkin pohjalta vallan sopivat helmet fisun silmiksi. Liikkeen omistaja ehdotti vielä paljetteja silmän pohjaksi, joten tämännäköinen siitä fisusta sitten tuli. Tämän ehtii siis vallan mainiosti väkertää vaikka KIPiksi, eli lauantaiksi. Fisujen ohjehan löytyy suomennettuna  täältä, Tuulian jutuista.

 

98354.jpg

Tässä kuvassa luuraa lisäksi lankoja, joista KIP-päivänä neulotaan meidän sairaalan synnytysosastolle vauvanpeittoja. Lupasin tehdä jonkun palan jo etukäteen..

Posti oli tänään todella hyvällä tuulella, kun Sveitsin paketista löytyi meidän keräilijöille hienoja postimerkkejä, pelikortit (sääntöjä odotellaan) ja NAMM, suklaata!! Kiitos Sveitsiin ja tsemppiä remonttiin!!

Nyt pitäis mennä tekemään ne tilaussukat valmiiksi. Vaikka sormet syyhyäis nyt ihan muihin juttuihin, menin nimittäin "vähän vaan kokeilemaan" yhtä juttua. Ja hurahdin..

Moi taas!