Nyt se  Lapaskuukausi alkaa olla jo lopuillaan ja on tietysti aika koota vähitellen lapastelun tuloksia. Muutamat ovatkin jo ilmoittaneet lopullisen saldonsa, kiitos!!
Hyvä idea, jota muutamat ovat jo käyttäneetkin on ottaa lapasista yhteispotretti mikäli se vielä onnistuu. Riittää toki pelkkä ilmoitus lapastelun lopputuloksesta.
 
Koska tämä nyt on tällainen muutenkin melko vapaamielinen tempaus, ei lapasten tai kämmekkäiden valmistumisajankohdan niin nokon nuukaa ole. Ensi viikonloppuna olen joka tapauksessa itsekin melko kiireinen - tiedossa turnausta ja esikoisen synttäreitä ynnä muuta. Koska uudet tuulet ja haasteet kuitenkin puhaltavat itse kullakin, päätetään varsinainen  tempaus kohtalaisen pikapuoliin.
 
Nyt päästäänkin tärkeään yksityiskohtaan, eli luvattujen palkintojen jakamiseen.
 
Tärkeä tiedotus palkintojen lahjoittajille, joita ovat:
 
Matami Marsu  JaanaM  "lohdutuspalkinto"? Anne K-R TuuliS Helmis     Jos joku lahjoittajista haluaa jollain tietyllä, itse määräämällään perusteella itse määrätä palkintonsa kohteen, ilmoita siitä minulle viikonloppuun mennessä (1.12. 2006 klo 24.00 mennessä). Kukin voi siis halutessaan ihan vapaasti päättää, miten palkintonsa jakaa ja suorittaa yksimielisen ja yksinvaltiaan valinnan vaikka saman tien.     Oman palkintoni ja ne, joilta ei muuta ehdotusta tule, minä arvon itse mahdollisimman pian viikonlopun jälkeen. Arvonta suoritetaan kaikkien niiden kesken, jotka ovat viimeistään viikonlopun aikana ilmoittaneet minulle valmistaneensa vähintään yhdet lapaset, tumput, kämmekkäät, rannikkaat tms. käsikapistukset!   Minä ilmoitan voittajat ja kuka kenellekin lähettää palkinnon tuota pikaa arvonnan jälkeen. (emmekä sitten  vastaa nuhakuumeen, uhmaiän, esimurkkuiän, pms-oireiden tms. vastaavien vastustamattomien tahojen aiheuttamista viivytyksistä). Itse jään tietysti näiden arvontojen ulkopuolelle.   Muistakaa siis lahjoittajat kertoa, mikäli haluatte itse määrätä tai arpoa oman palkintonne saajan. Tietysti asia on sitä selkeämpi, jos kuittaatte myös tämän ehdotuksen, mikäli sen hyväksytte.   Nyt on sitten mielenkiintoista kuulla mielipiteitä, kokemuksia, uusista aluevaltauksista, lankakokeiluista, vastoinkäymisistä....mitäs kaikkea matkan varrella tapahtuikaan arvon Lapastelijoille?       Tuosta Flickrin kuvagalleriasta sen verran, että tuntemattomasta syystä kaikki lapastelijoiden kuvat eivät näy julkisesti. Mulla ei ole harmainta aavistusta, miksi näin on, kyseinen kohta siellä asetuksissa pitäisi olla ihan oikein. No, kuten jo aikaisemmin on tullut mainittua, jotkut asiat menevät yli ymmärrykseni ja toivonkin, että jos joku minua viisaampi tietää tai arvelee tietävänsä konstin asian korjaamiseksi, olisi kiva kuulla, jotta voisimme asian korjata. Tuulia on kyllä ymmärtääkseni yrittänyt asiaa selvittää omalla tahollaan. En ole myöskään napannut Flickrissä näkemiäni lapasia suoraan listoille. Tämä ihan siitä syystä, että en kuitenkaan pystyisi yhdistämään niin monia nimimerkkejä ja bloginimiä ja Flickr-nimiä luotettavasti.        Vuodatuksen kommentointisysteemin takkuilun vuoksi ja omistakin huomaamattomuuksista johtuen joku ilmoitus on voinut mennä multa ohi. Pyydän nyt kaikilta sen verran apua, että vilkaiskaapa, onko omat tietonne suunnilleen ajan tasalla ja korjatkaa, jos huomaatte jotain korjattavaa :).     Tämä on (ollut) uskomattoman mielenkiintoinen kokemus ja mikä hienointa, mahtavat määrät tosi upeita lapasia on syntynyt ihan muutaman viikon aikana! Hyvä ME!! Hyvä LapaseT!     Mun piti siis ihan vaan pikaisesti muistuttaa, että vähiin käy :D.   Kysykää, kun kuitenkin unohtui jotain tärkeää... Hei, viimeiset lapaset ehtii viel puikoille, ehtiikö ?! Mä meen hakemaan yhdet uunista (pyykkäristä) ulos!