Olinpa taas onnentyttö, voitin nimittäin Isognun blogin synttäriarvonnassa! Paketti saapui viime viikolla ja katsokaa nyt, mitä kaikkea ihanaa se sisälsi:
 
 
 
Isognu oli laittanut vihreään pakettiin vaikka mitä: kaksi muhkeaa OnLinen kerää sukkalankaa, joista tietysti teen sukat itselleni. Lahjalangoista on aina kiva suunnitella jotain ihan itselle! Toinen lanka pitää varmaan ottaa puikoille piankin, puuvillasekoitteesta tulee hyvät kesäsukat.
 Lisäksi paketissa oli pikkuruiset, mutta niin tarpeelliset ja söpöt kukkasakset, Chibi neulojen säilyttämiseen, karkkia (yksi pussi jo syötiinkin), lautasliinoja ja vielä ihana kortti! Suurkiitos Isognu, tämä oli aivan ihana paketti ja sattui tulemaan niin oikeana päivänä!!!!
 
 
--
 
 
 
 
Äiti täyttää tänä kesänä 70 vuotta ja piti lähisuvulle juhlat jo vähän etukäteen. Ostimme sisarusten kesken yhteisen ison lahjan, mutta halusin neuloa äidille jotain pientä siihen kylkiäisiksi. Huivin malliksi valitsin Anniksen. Se olikin onnellinen valinta, sillä mitään muuta huivia en varmaankaan olisi pystynyt neulomaan viime viikon kuumuudessa, hurjaa kuumetta ja nielutulehdusta potien.
 
Itse asiassa 7 nurin yhteen -nypyt olivat juuri sopivan hidasta ja rauhallista neulottavaa siinä tilanteessa. Huivi valmistui perjantaina, päivää ennen juhlia.
 
 
 
Annis #1 äidille
Ohje: Knitty kevät + kesä 2010, Susanna IC
Lanka: Schachenmayr nomotta Regia Hand-Dye Effect 68 g
Puikot: 5 mm (aloitus 2 x 5,5 mm)
Neulottu 6.-10.6. 2011
 
PST: Annis-huivin ohje suomeksi :).
 
Silmusta & Solmusta löytyi juuri äidinväristä lankaa. Minusta tähän huivimalliin sopii hyvin tuollainen leveästiraidoittuva lanka. Raidat asettuvat nätisti, vaikka ovatkin aluksi aika kapeita. Silmukoita on sentään 363 kpl.
Nypyistä tein 1. ja 3. krs:n nypyt, mutta eivät ne kauhean hyvin huivissa näy.
 
 Hyvää synttäriä, äiti!
 
 
Tämä on todella nopea huivi! Hyvä viimehetken lahjavinkki siis, vaikka todellista neulonta-aikaa en nyt pystynytkään laskemaan. Mutta jos huivin tekee neljässä päivässä kipeänä, niin aika nopeasti varmaan täysissä voimissa?
 
 
- -
 
Nyt pitäisi vielä tehdä valmiiksi alpakkainen Kokeiluannis, jonka aloitin ennen tätä.
Kuopuksen tunika on myös valmis, mutta sitten pitäisi saada sekä tyttö että tunika samaan aikaan kameran lähelle. Ei ihan helppo homma :).
 
Dominojämäpeitto on saavuttanut 10 x 10 palan välietapin. Lopullista kokoa en vielä tiedäkään, oltaisiinkohan nyt jossain 20 % paikkeilla? Välillä pitääkin varmaan neuloa lisää ohuita sukkia, että syntyy lisää jämälankaa. Vaikkapa Isognun lähettämistä sukkalangoista..
 
 

 edit. lisätty huivin suomenkielisen ohjeen linkki.