Maskottikisa on nyt sitten päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille; tosi hienoja, erilaisia, kekseliäitä, persoonallisia, suloisia ja vauhdikkaita maskotteja tuli kisaan yllättävän paljon!

Nyt kysyisin kisan osallistujilta. Haluatteko, että järjestetään äänestys? Ehdottakaa jotain alla olevista 4 vaihtoehdosta, niin saadaan edes suunnilleen demokraattinen kisan päätös :).

Vaihtoehtoiset mallit:

1) Halukkaat maskotintekijät lähettävät suoraan mulle sähköpostiin valitsemansa kuvan maskotistaan (tai maskoteistaan) ja siirrän ne sitten galleriaksi tänne. + Äänestys.

2) Äänestäjät kiertävät tämän  94158.jpg listan linkit ja eri blogit läpi ja sitten äänestävät tänne suosikkinsa.

3) Arvotaan yksinkertaisesti yksi palkinto kaikkien osallistujien eli maskotintekijöiden kesken. (ei varsinaista äänestystä siis)

4) Muu, mikä?

Valitettavasti en nyt viikonloppuna ehdi järjestää kovin suurisuuntaista äänestystä, kuvien etsiskelyyn ja siirtelyyn eri blogeista tai sähköpostitsekin menisi kuitenkin melko paljon aikaa. Alkuviikosta voisin sähköpostista kerätä sinne lähetettyjä maskotteja, mikäli niin päätetään.

         * ** * * * * * *** *** **  **** ** * * * * * *           

No nyt se meidän uusi pesukone tulee. Täytyy siis mennä ihastelemaan, mutta sitä ennen vielä pieni tiedote kivan kuvan kera virkkauksesta kiinnostuneille. Minä liityin jo virkkausrinkiin. Kannattaa kurkistaa tänne ja lukea Aman uudempikin postaus aiheesta:

135662.jpg