Eli pipo.

Puikot tais kyllä tavallaan karata käsistä, sillä mun piti tehdä tähän jotain muuta kuin tuota 2 o, 2 n -ribbiä. Harmi, että muistin sen vasta, kun olin neulonut 15 cm.

360658.jpg

Eli silmukat ristiin ja ribbi vaihtoi paikkaa, mutta ei se näy, kun tuli niin lähelle lakikavennuksia.

360660.jpg

Lankana on huolella varastossa säilytetty Lidlin Sportissimo kaksinkertaisena. Kulutus oli 44g, 5 mm puikoilla, 64 s. Sointuu aika hyvin pipoviikon nappiin, vai mitä?!

351723.jpg

Olen muuten saanut aika mukavasti tyhjennettyä keskeneräisten kekoa. Täällä tämä muinoin tekemäni lista, punaisella merkityt on sittemmin tehty valmiiksi. Nyt tuleekin aina aloitettua uusi (aivoton) pipo, kun en oikein tiedä, mitä uutta ryhtyisin tekemään.

Parit toivomusrannekkeet olisi kyllä listalla, kun vaan osaisin päättää, mistä langasta ne tekisin. Ja sitten odottelee pari vähän isompaa tilaustyötä alkuun pääsemistä.

Tilaustyöt on siitä kummallisia, että ne tosiaan pitäisi aloittaa ihan heti. Jos alkaa liikaa miettiä mallia, lankaa ja muita vaihtoehtoja, niin sitten siitä aloittamisesta ei meinaa tulla yhtään mitään. Toisaalta, kun alkuun pääsee, niin sitten taas jää putki päälle - niin kuin nyt vaikka näissä pipoissa.

 

Ps. Tiina;  kysyit blogissasi missä SK-vuosikerrassa on Beatrix Potterin ristipistosarja. Löytyi: SK 3-8 / 2001.

 

Ps 2. Johannan blogista huomasin, että Vaaka ry:ltä puuttuu kuulemma vielä 8 penaalia tavoitteesta. Jos joku ehtisi pikaisesti (tämän kuun aikana) sellaisia tekemään, postitusosoitetta voi kysyä Johannalta! Penaaleja viedään siis lastenkotiin ja ne voivat olla ommeltuja, virkattuja tai neulottuja.