Kesä.

Se on nyt nytkähtänyt aimo askeleen eteenpäin. Käytännössä me ollaan melkeinpä muutettu pihalle asumaan, mutta välillä täytyy käydä vähän tankkaamassa ja viilentämässä oloa sisälläkin.

Muksuja on uitettu, futispelejä on hurrattu jo aika liuta ja ensimmäinen leiriläinen lähti tänään pakaaseineen liikenteeseen. 1½ päivän jälkeen alkaa myös Miähen kesäloma. Jippijaijeee.

Meidän kylässä ei taideta tänä vuonna KIPpailla (KIP = Knitting In Public), lankakauppakin näyttää olevan lauantaina sulki. Itse en ryhtynyt asiaa sen enempää ajamaan, kun tiesin jo etukäteen olevani poissa kyseisenä päivänä. Viimevuotiseen tapaan KIP-päivä osuu jälleen monienkin muiden kesäjuhlien kanssa samaan aikaan. Milläpäs nämä kesäviikonloput muuten riittäiskään kaikille näille Juhlille?! KIPpaillahan voi myös ihan itsekseenkin ja ties vaikka tapais tuttuja jossain matkan varrella..

KIP-tapahtumista löytyy tietoa ainakin Ullablogista.

642042.jpg

Niinpä-niin, siellä takana pilkottaa jotain uutta aloitettua. Mun piti kehittää viikonlopuksi matkaneule, noista ufoparoista kun ei oikein semmoisiksi ole. Liian isoja, painavia, pölyisiä ovat, joten päätin ottaa vihdoin puikoille viime kesänä Affenanmaalta ostetut langat. Jos ovat hyviä lankoja, niin kohta niitä voi vaikka ostaa lisää :).

 

 Uutta Ullaa tässä jo kovasti odottelen...

Moi taas!