Huhuu! Ketään kotona?

Taitaa olla blogissa aika hiljaista, kun ei tätä kukaan enää muista päivittääkään.
 

Ajattelin nyt kuitenkin kokeilla vielä, pysyisikö tämä päiväkirjanpito jollain lailla elämässä mukana.
Kalastelin uudempiin postauksiini kuvia ja aika monta löysinkin. Ihan kaikkea mennyttä en kylläkään taida viitsiä metsästää, löytyväthän ne tärkeimmät työt tietoineen ja kuvineen kuitenkin Ravelrystä.

Oikeastaan viime vuosien hidastahtisesta bloggaamisesta oli nyt hyötyäkin. En kadottanut tuhatmäärin kuvia. Niin olisi varmaan käynyt, jos koko blogi olisi kadonnut taivaan tuuliin :). Tai mokoma hävitys olisi tapahtunut vaikkapa vuosilta 2006-09.


Kevään ja kesän aikana hissukseen neulottuja neuleita voisin siis pikku hiljaa päivittää tänne, jos vaan kuvausryhmämme saisi jotain aikaiseksi.
Sitä odotellessa kerronpa kuitenkin, että olen pitkästä aikaa innostunut ompelemisesta! Voi että se on kivaa. Yhtenäkin alkukesän viikonloppuna ompelin itselleni neljä (4!) uutta puolihametta. Yhdellä ja samalla kaavalla, mutta eri kankaista. Niistä tuli kivoja!
Parasta kaikesta oli, että materiaalit löytyivät vetoketjuja myöten kaikki kotoa. Osa niistä olikin jostain poistomyynnistä hamstrattuja, hinta näytti olleen huikeat 20 senttiä.

Kun ompelukärpänen puraisi, marssin kirjastoon katsomaan, löytyykö sieltä mitään aiheeseen liittyvää. Jo vain löytyi. Käsivarret venyivät melkein maahan asti, kun roudasin kassikaupalla kierrätysaiheisia ompelukirjoja kotiin. Ja inspiroiduin.

Koska sitä roudattavaa on muutenkin jatkuvasti, ompelin ilokseni hupaisat kesäkassit tilkuista. Kuten kuvasta näkyy.

Niin kuin aina tilkkutöissä, näissä on muistoja. Vanhoja kesämekkoja useampikin, ruusufarkut, yöpaita, raitapaita, ruutuhousut, verhonpätkiä... mitä noita nyt näkyy tuossa olevan. Niin, nämä tietty kaikki ihan omista kangas/tilkku- ja nauhavarastoista.


Samat kassit toiselta puolelta.
 
HUPS. Heti meinasin unohtaa ohjeen linkin. Kas tässähän se.
 

 
Kyllä niitä neuleitakin vielä löytyy, ainakin syksyn sukkaputki pääsi hyvään vauhtiin olympialaisten aikana. Neulomisiin siis!