Mulle ei pipot sovi sitten yhtään. Yksi niitä on vain ollutkin ja sitten mulla on kaikenlaisia myssyjä. Tänä talvena oon innostunut neulomaan itselleni pari Biboa, mutta muistaakseni esim. Laura totesi joskus  blogissaan  (en nyt löytänyt just sitä postausta), on ihmisiä, joilla  ei pipo pysy päässä, ei kerta kaikkiaan! Siis mulla ainakin ne nousee jotenkin hassusti pystyyn ja vähän väliä pitää olla kohentamassa päälaelle kohonnutta pipaa. Sitten jos pipo on yhtään kutittava, otsalle alkaa tulla sellasia raappeita, kun hinaan pipoa alas ja se taas nousee paluupostissa ylös. Puhumattakaan, miltä tukka näyttää sen veivaamisen jälkeen. Noh, vaivansa kullakin..

Tätä ei nyt sitten ole vielä tositoimissa testattu, eli kerron sitten vaikka tuonnempana, pysyykö tämäkään tekele mun päässäni. Jotenkin oon aina muutenkin tykännyt käyttää enemmän muita päähineitä kuin pipoja; baskereita, barettia, suikkaa sun muita viritelmiä, kun hattu taasen näyttää hieman hmmmm.... ylipuetulta esimerkiksi pulkkamäessä tai hiihtoladulla.

Tove osoittautui lapasissa niin pehmoiseksi langaksi, että päätin kokeilla siitä päähinettä. Lankaa oli jäljellä harmittavasti keränjämiä, enkä tällä kertaa edes halunnut ostaa sitä lisää. Hmmh, no en tosiaankaan aina  ole  noin järkevä ollenkaan, mutta kun se värivalikoima nyt oli mitä oli. Ja kun lopputulos oli kuitenkin vähän epävarma, niin eikös jämälangat ole tällaisiin kokeiluihin parhaita ;).

Laitoin siis lapasjämälankoja puikoille  150 s. ja aloin tehdä jonkinmoista "pussia" vaihtaen väriä ihan sen mukaan, koska langankierrot uhkasivat muuttua ihan sykeröksi. Ei se kaikki lanka edes mennytkään, mutta summamutikassa aloin sitten kaventamaan, että sain tuommoisen kupolin aikaan. Peräti 3 pesukonekierrätyksen jälkeen myssykkä lopulta muuttui Tupperin salaattiufon kokoiseksi. Tältä se näyttää päässä ja aamupäivän jälkeen ei ainakaan yhtään kutita. Pitää vielä testata ulkona, eli pysyykö Myssykkä päässä vai ei:

52041.jpg

Jeps; Osallistukaa vaan arpajaisiin edelleen, puoleen yöhön mennessä kun kommentoi tänne , niin mukana on.

Ja Leena-anopille terveisiä, Tupperit tuli, joten sovitaan niiden toimittamisesta :).

Ja vielä ps. kokeilen yhtä juttua vielä tänne myöhemmin, joten tiedossa on haamuja, Zori. Nyt moi!