Meidän lehtikompostin reunalla kasvavan krassin lomasta pilkisti jotain mielenkiintoista.

905931.jpg

 

905935.jpg

 

Sitten niitä jo lehteli hujan hajan pitkin pihaa.

905940.jpg

 

Valmistui ensinnäkin pikkuruiset vauvansukat MLL:lle. Niitä aion tehdä vielä lisääkin, menevät sitten neuvolan kautta lahjaksi vastasyntyneille.
 
Raitasukat valmistui myös. Taas lanka, josta ei tosiaankaan tiennyt, onko se ihanaa vai kauheaa, siis väreiltään. Lopputulos on minusta yllättävän kiva verrattuna siihen , miltä sukat näytti tekovaiheessa.
 
Tilasin tätä Opalin lankaa jo reilu vuosi sitten ja kerrassaan kivaa kudottavaa se kyllä oli.
Vähäsen ihmettelin violetin väriraidan epätasaista väriä, onkohan se ihan tarkoituksella semmoista?
 
Hassua, kun en oikeastaan tiedä, olenko näiden raitatäplikkäiden lankojen ystävä vai en. Juuri kun langan ja sen raitojen sielunelämän kanssa tulee tutuksi, työ valmistuu.
Harvoinpa kuitenkaan kovin montaa sukkaparia viitsii samoilla raidoilla tikuttaa. Tekee tietenkin mieli aloittaa raitasukat jollain ERI väriyhdistelmällä!
Lopulta on komerossa taas ties montaako eri raitasukkalankaa juuri hassusti alle sukanmitan. Jonkun pitää nyt äkkiä keksiä jatkokäyttöä itseraidottuvien sukkalankakerien ylijäämäpätkille!!
 
Kuitenkin noissa erilaisissa väriraitasävytyksissä on jotain kovin kiehtovaa ja niitä vaan tekee mieli lankalaarista valikoida mukaansa.
Etenkin, kun muiden blogeissa näkee herkullisia vaihtoehtoja tai markkinoille tulee taas uusi, entistäkin somempi sukkalanka!
841653.jpg
 
Nämä molemmat parit liittyvät Sukkasatoon ja raitasukat myös Project Spectrumiin.
 
47918.jpg
 
Huomasin muuten, että tämän jakson kaikki värit löytyy nyt sukissa.
 
***
 
Pari vaakatilkkuakin valmistui. Nyt on sitten vähän semmoinen Mitähän tekis -fiilis. To Do -lista on pitkä, mut kun ei tiedä, mistä aloittaisi.
 
Lapasia tarvittais kuulemma lisää, joten niitä ja sukkia ehkä teen Isompaa Inspiraatiota odotellessa. Tai sitten vaan pengon lankalaareja, kyllä niistä aina joku idea ilmoille hypähtää!
 
Aika menee taas niin nopeaan!! Viikonloppuja ei ehdi edes toivottaa, kun jo loppuvat. Onks muilla sama juttu, vai onko tämä vaan joku meilläpäin liikkuva epideemia?
 
 
 Mukavaa viikkoa, nautitaan syksystä!!