Harmi kun ne Levin kisat piti siirtää muualle, täällä oltais nimittäin oltu ihan valmiina kisakatsomoon :). Kuten kuvasta näkyy, olis luntakin!

1038639.jpg

Multa kysyttiin viime viikolla, voisinko tehdä päiväkerhojen myyjäisiin "jotain". Aika vaikee kysymys, eli siis mitä se "jotain" vois olla. Päädyin nyt ensin neulomaan pari settiä Beipparille ja samalla mietin, mitä muuta jotain vielä voisi tehdä.

Marjapuuronpunainen asu tuossa keskellä on oikeasti jo vanha (eikä lähde myyjäisiin tietenkään). Tein sen esikoiselle silloin, kun oli vielä Beippari-iässä. Valmiista vaatteista oli kuitenkin helppo ottaa mitat ja silmukkamäärät noihin uusiin. Näitä taidan tehdä vielä vähän lisää, ovat taas kerran sopivia juttuja jämäkerien tuhoamiseen. Siitä tuo otsikkokin. Huvitti itseäni ainakin, kun huomasin, että kaikki käytetyt langat olivat miehen nimisiä, siis Jussia, Jannea ja Seiskaveikkaa :). Oikeastaan pitäisi tietysti olla Tanjaa ja Kallea, mut ei multa nyt just sennimisiä lankoja löydy :).

Muistiin: Lankaa meni yhteen pipo + huivi -settiin  aina 42 g. Lopusta kerästä sais vielä pienet lapaset, jos joku vaan viitsisi neuloa niin pientä. Huivit tuli muuten äkkiä valmiiksi, kun tein ne poikittain :).

 

Mitähän muuta pientä, nopeatekoista vois tehdä myyjäisiin? Niitä on nimittäin lisääkin tulossa. Oliskos kellään hyviä vinkkejä? Aikomuksena oli virkata pari ketjusilmukkalenkkihuiviakin. Vitosen koukulla virkkaaminen sattuu nyt kuitenkin jostain syystä etusormeen, joten jotain muuta pitäis keksiä.

Kaivoin jo vähän hahtuvakiekkoja esille. Niillä on mulle jotain asiaa, en vaan saa oikein selvää siitä pulinasta.

Mulla taas olis asiaa Tove-langoille ja teinkin pari pienenpientä testipalasta joulua ajatellen. Sikäli pieniä, että langankulutusta kahdesta "jutusta" tuli yhteensä 9 g. Huimaa! Jotain fiilaamista se idea vielä vaatii, mut kyllä siitä jotain saattaa joskus syntyäkin.. Itse asiassa samainen idea mulla oli jo viime vuonna, mut silloin en lopultakaan saanut langanpäästä kunnolla kiinni.

Ehkä otan nyt kupin kaffetta ja tuumailen sitä vielä vähän lisää. Puikoilla on jo seuraava Beipparin pipa, joka toiminee hyvänä tuumailuneuleena.

Hyvää marraskuu-lapaskuuviikkoa kaikille!!