Koneet!  Tämä vanha luuska tietokone oli jo puoliksi kannettu ulos koneiden hautuumaalle. Tällä on nyt kuitenkin taas tultava toimeen, sillä uudempi vekotin lakkasi toimimasta. Oikein hauskaa!! Arvatkaapas vaan.

Sitten vielä blogilista väittää päivityksiä, vaikken taatusti ole mitään täällä hommaillut.

No, asiaan.

Strickeriltä tuli paketti, blogiarvontavoittoni, KIITOS! Olipa hauskaa availla pakettia, kun ei voinut yhtään aavistaakaan, mitä sieltä voisi löytyä :).  Sisältönä oli tosi mielenkiintoisia lankoja; ohutta villalankaa tyttöväreissä, kiekollinen sukkalankaa, sekä ohutta pörröistä, kauniin viheriää mohairia - kiitos oikein paljon!!! Lankojen lisäksi vielä upea saksanmaalainen lehti, jossa äkkisilmäyksellä monia oikein kovasti inspiroivia virkkaus- ja neulomisohjeita  sekä lisänä vielä pieniä väripaketteja, joilla värjäillään ehkä pääsiäismunia tai miksei vaikka lankaa..... kiitos, Stricker!!

Toivottavasti saan jossain vaiheessa kameran ja piuhan yhteistyöhön, että voin laittaa paketista kuvaa. Tällä hetkellä meidän tietotekniikka ja av-systeemit ei tosiaankaan pelitä kunnolla. Saas nähdä, kauanko ollaan ilman :(.

Ixulle lähti puolestaan nippu peittotilkkuja, alkuviikosta ne varmaan saapuvat perille.

1373282.jpg

Kolme pienehköä neuletta mulla olis tekeillä, mutta kaikissa on säätömietintävaihe päällä, joten edistyminen on vähintäänkin hidasta. Toivottavasti se säätövaihe ei venähdä kovin pitkäksi, nimittäin sitten on ufovaara suuri.  Toisaalta tekisi mieli tehdä joku pieni ja inspiroiva välityö, mutta kun ne välityöt usein tuppaa koukuttamaan tai sekoittamaan ajatukset muutoin niin, että varsinaiset työt ihan unohtuvat.

Nyt täytyy varmaan häippästä (hätistelemään perilliset) imuroimaan, että päästään sitten kunnolla viikonlopun viettoon.

Hyvää viikonloppua siis, taas :)!!